čo ti chýba na Gatromenu ? pridaj svoj podnik na Gatromenu




Jednoduché čučoriedkové koláče bez lepku a cukru

Banán roztlačíme úplne na kašu s vidličkou. Čučoriedky rozvaríme s trochou vody úplne do mäkka a postupne pridávame ostatné suroviny, vymiešame veľmi chutné cesto. Ja som na...


Fenomén zvaný streetfood

Streetfood momentálne dominuje v našom stravovacom rebríčku na poprednom mieste.

Kvalitne upečená žemľa a použité kvalitné suroviny radia tento koncept na prvé miesta spôsobu nášho dnešného moderného stravovania.

Servis a rýchlosť objednávky je smerodatný pre rozhodovanie sa zákazníka, ale radšej mám výraz hosťa, ktorý sa rozhoduje na základe týchto ukazovateľov.

Čas je neúprosný a my s ním súťažíme skoro každý deň. Čiže, aký je tvoj názor? Berieš streetfood ako prijateľnú alternatívu na riešenie šetrenia času?

(blog pokračuje dole)
Konceptov tohoto veľmi úspešného jedla vidím skoro všade. A či to bolo mnou a Gastromenu.sk propagovaných festivaloch (Food Fest Trnava, Októberfest Trnava), tak sa zavádza kvalitná ponuka už aj do bistier a reštaurácií.

Pozri si prezentáciu bistra Saigon

Aby sa rozumelo, nie že teraz som objavil Ameriku! Kvalitne urobený streetfood je tým z čoho mám veľkú radosť.

Žemľe, ktoré sa pečú priamo v podniku, tak aj všetky ingrediencie sú spracovávané tak aby splnili všetky nároky zdravo žijúceho jedinca našej spoločnosti.

(blog pokračuje dole)
Streetfoodový koncept s názvom We love burgers máš už možnosť zažiť vo vybraných dňoch po 15:00 h.


Fotografie týchto úžasných streetfood-ových vychytávok som odfotografoval v bistre Saigon v Trnave.


Viac informácií nájdeš už čoskoro v prezentácii Saigon na Gastromenu.sk
Autor: Branislav Brežák

« všetky blogy