Denné menu

On-line donáška






 


Blog Gastromenu.sk


Blog - Branislav Brežák
Branislav Brežák
 
Carbonara, či Bolognese?
Tak túto otázku som si v živote položil veľa krát. Tým, že som v talianskych reštauráciách profesionálne varil ale aj tým, že som talianskej kuchyne veľký fanúšik a samozrejme aj jej milovník. Obidve omáčky som varil na mnoho spôsobov. Ja do omáčky carbonara pridávam aj...
Aktualizované 09.04.2021
» čítaj ďalej
Vianočná bábovka, ktorá nesmie chýbať na štedrovečernom stole
Je tu čas Vianoc a u niektorých z nás sa piecky na pečenie koláčov rozohriali už na maximum. Dokonca u niektorých sú v plnom prúde už nejaký čas. Nebudem teraz písať o povinnostiach, u ktorých to z profesionálneho hľadiska vyplýva, ale aj o dobre zorganizovanom čase. Vo...
Aktualizované 09.04.2021
» čítaj ďalej