Čo ti chýba na Gatromenu ? Pridaj svoj podnik na Gatromenu


TreeClub je tiež on-line!

Ako ďalšieho zástupcu v on-line svete na Gastromenu.sk od dnes evidujeme TreeClub bar & restaurant zo Smoleníc. Vychýrený podnik na upätí malých Karpát, ktorý navštevujú mnohí...
18.11.2019   
» čítaj celý blog

Arašidový koláč s jablkami (bez lepku, bez cukru)

Vajíčka si oddelíme a žĺtka vymiešame s roztlačeným banánom do penista. Pridáme rozpustené maslo, kokosové mlieko a postupne ostatné suché suroviny. Arašidovú múku dosiahneme...

Pizza & restaurant Halenár

SNP 298/67; 919 04 Smolenice
Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk
Pizzéria & restaurant vznikla už 1. 4. 2004. Bola ako prvá v širokom okolí a postupne sa pridávali ďalšie. Svojou kvalitou už roky...
» čekuj

Udržiavam svoje telo, vnútro a myseľ v rovnováhe Jing a Jang

Gastromenu.sk už dlhšiu dobu spolupracuje z foodblogerkou Silviou Kollárovou a mne je veľkou cťou vám ju trochu predstaviť prostredníctvom mojich 20 otázok, ktoré som Silvii...
14.11.2019   
» čítaj celý blog

Tak čo, už máš odcvičené ?

Alena Krůtová je typickým príkladom ženy - mama dcéry Adélky, ktorá svojim životným štýlom inšpiruje mnohých z nás. Ktorá vie dokopy skĺbiť rodinu, podnikanie a svoj zdravý...
10.11.2019   
» čítaj celý blog

Prečo hodnotiť a vyjadriť svoj názor na Gastromenu.sk?

V dnešnej dobe, kde ťa neustále v telefóne vyzývajú rôzne aplikácie hodnotiť, kde sa kamkoľvek pohneš na internete a vyskočí ti okno "Ak si spokojný, nezabudni ohodnotiť", kde všetci...
13.10.2019   
» čítaj celý blog

Trnavský Októberfest vypukne vo štvrtok, sviatok pivárov potrvá tri dni

Sviatok pre milovníkov piva, ale aj dobrého jedla a zábavy. V City Parku na Trstínskej ulici vypukne už vo štvrtok 10. októbra 2019 druhý ročník trnavského Októberfestu. Októberfest...
09.10.2019   
» čítaj celý blog


Zoznam a číslovanie alergénov v potravinách
  1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
  2. Kôrovce a výrobky z nich.
  3. Vajcia a výrobky z nich.
  4. Ryby a výrobky z nich.
  5. Arašidy a výrobky z nich.
  6. Sójové zrná a výrobky z nich.
  7. Mlieko a výrobky z neho.
  8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
  9. Zeler a výrobky z neho.
  10. Horčica a výrobky z nej.
  11. Sezamové semená a výrobky z nich.
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l. /konzervanty/
  13. Vlčí bob a výrobky z neho.
  14. Mäkkýše a výrobky z nich.