Monte Fiorentino Soave Classico DOC 2019
8.3 / 10
11,30 €
Monte Fiorentino Soave Classico DOC 2019

TOP ponuka

Trnava
4

Denné menu

Obedové menu

Trnava
12

On-line donáška






 


Recepty na Gastromenu.sk



Recepty - Silvia Kollárová
Silvia Kollárová

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Arašidový koláč s jablkami (bez lepku, bez cukru)
Vajíčka si oddelíme a žĺtka vymiešame s roztlačeným banánom do penista. Pridáme rozpustené maslo, kokosové mlieko a postupne ostatné suché suroviny. Arašidovú múku dosiahneme mletím arašidov, ktoré zomelieme úplne na jemno vo výkonnom mixéry. Do cesta nastrúhame trochu muškátového orechu a na jemno zomletý badián. Nakoniec do cesta primiešame zľahka vyšľahané...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Bábovka espresso
Vajíčka si riadne vymiešame s trstinovou melasou. Tá dodá cestu veľmi zvláštnu a zaujímavú chuť. Začneme pridávať ostatné suroviny, najprv mokré a potom suché suroviny. Nakoniec si zomelieme kvalitnú, vašu obľúbenú kávu a vmiešame do cesta. Nad parou si rozpustíme horkú čokoládu a do nej vmiešame silné malé espresso. Plnka nám zhustne. Formu na bábovku som si...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Banánové muffiny s čučoriedkami (bez lepku, bez laktózy, bez cukru)
Banány roztlačíme vidličkou a postupne pridáme vajíčka, vymiešame do peny. Pridáme olej, kokosové mlieko, múky a prášok do pečiva. Vymiešame hladké cesto. Použijeme muffinovú formu alebo silikónové košíčky. Ak sa rozhodnete pre formu, nezabudnite trošku vytrieť olejom alebo maslom bez laktózy, ak ste intolerantný. Pred pečením pridáme na vrch muffiniek pár...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Batátový koláč bez lepku, bez múky a cukru
Vajíčka si oddelíme. Sušené ďatle treba vopred aspoň na 3 hodinky namočiť do vody aby úplne zmäkli. Ďatle potom vymixujeme na kašu a spolu so žĺtkami vymiešame mixérom. Surový batát ošúpeme a opäť zmixujeme na drobno. Postupne pridávame ostatné suroviny do cesta a nakoniec opatrne vmiešame vyšľahané bielka so štipkou soli. Cesto vlejeme do menšej 18 cm okrúhlej...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Čerešňová bábovka
Vajíčka si vymiešame do penista s trstinovou melasou a postupne pridáme kokosové mlieko, olivový olej a ostatné suroviny. Nakoniec si primiešame do cesta pár vykôstkovaných čerešní. Miesto karobového prášku môžete pridať do cesta kakao. Cesto vlejeme do formy na bábovku a dáme piecť na 180 °C, 40 minút. Necháme vychladnúť a vyklopíme z formy. Na vrch bábovky si...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Čerešňová bublanina (bez lepku, bez laktózy, bez cukru)
Vajíčka si oddelíme a žĺtka s roztlačeným banánom vymiešame do penista. Pridáme kokosové mlieko, ryžový olej a postupne ostatné suroviny. Cesto vlejeme na menší plech, vystlaný papierom na pečenie o priemere 28 cm. Vykôstkované čerešne si podlejeme trochou vody a varíme na miernom ohni až do zmäknutia a zhustnutia. Veľkou lyžicou začneme pridávať na vrch po...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Čerešňový koláč s nádychom mäty bez lepku a laktózy
Najskôr si natrhajte veľa čerstvej mäty. Čím viac druhov mäty, tým lepšie. Ja som nazbierala aspoň tri veľké hrste. Mätu umyjeme, obtrháme listy a zmixujeme spolu s vajíčkami v smootie mixéry. Vlejeme do misky, pridáme trstinovú melasu a opäť vyšľaháme v mixéry. Ak použijete iné sladidlo, chuť môže byť trochu odlišná. Postupne pridávame ostatné...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Cheesecake so špenátom a jahodami (bez lepku)
Maslo izbovej teploty vymiešame spolu s vajíčkom a cukrom. Postupne pridávame ostatné suroviny a vymiešame cesto. Ja si pomáham kuchynským robotom. Cesto dáme aspoň na hodinu zabalené do chladničky. Potom medzi dvoma papiermi na pečenie, cesto vyvaľkáme a preložíme do 23 cm okrúhlej formy, vystlanej papierom na pečenie. Snažíme sa cesto vytiahnuť vyššie až po okraje...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Citrónový ríbezľový koláč bez lepku a cukru
Najprv si nastrúhame kôru z dvoch citrónov a z troch citrónov vytlačíme šťavu do misky. Banány si roztlačíme a zmixujeme aj s vajíčkami do penista. Maslo si rozpustíme nad parou, pridáme kokosové mlieko a odstavíme nabok. Po chvíli pridáme citrónovú šťavu a kôru nastrúhanú z citrónov. Vlejeme do banánovej zmesi a postupne pridávame ostatné suché suroviny...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Coffee brownie (bez lepku, bez múky, bez laktózy)
Vajíčka s trstinovou melasou vymiešame, pridáme postupne rozpustené maslo a mlieko v plechovke. Do cesta si urobíme dve klasické silnejšie espresso. Ja používam doma kávovar. Klasické espresso nikdy nie je až po vrch šálky, nezabúdajte. Určite neodporúčam granulovanú zaliatu kávu. Pridáme postupne kakao, rozpustenú, trochu vychladenú čokoládu a nakoniec pridajte po...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Čokoládová jahôdka (bez lepku, bez múky)
Bielka so štipkou soli vyšľaháme do tuha, postupne pridáme citrónovú šťavu a brezový cukor. Mixujeme dovtedy, pokiaľ nebudete cítiť spomedzi prsty cukor. Ja si pomáham kuchynským robotom. Do cesta opatrne vmiešame tmavé kakao a vlašské orechy. Vezmeme si dva papiere na pečenie a podľa 18 cm okrúhlej formy na pečenie, si obkreslíme tri kruhy. Cesto rozdelíme rovnomerne do...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Čokoládovo mätový dezert
Zo surovín na korpus vypracujeme cesto, maslo by malo byť izbovej teploty. S vajíčkom ho riadne vymiešame a z ostatných surovín vypracujeme rukami cesto. Vložíme na 20 - 25 minút do mrazáku aby riadne stuhlo. Cesto nastrúhame na dno chlebovej formy vystlanej papierom na pečenie. Trochu ho uhladíme rukami aby nám vznikol korpus. Na plnku si rozpustíme nad parou kvalitnú horkú...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Čokoládový koláč s chuťou pomaranča (bez lepku, bez laktózy, bez múky)
Vajíčka si oddelíme a žĺtka vymiešame s kokosovým cukrom do peny. Pridáme šťavu z dvoch pomarančov a nastrúhanú kôru z jedného pomaranča. Kvalitnú horkú čokoládu si rozpustíme nad parou, necháme chvíľu vychladnúť a opatrne primiešame k vajíčkam. Postupne pridáme mleté lieskové orechy, paleo múku a pár ešte rozdrvených lieskových orechov primiešame...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Cviklovo čokoládový tart (bez lepku a laktózy)
Prezreté banány si vidličkou riadne roztlačíme a vymiešame na kašu. Pridáme rozpustené vegan maslo a postupne ostatné suché suroviny. Samozrejme môžete použiť v recepte aj klasické maslo, ak netrpíte žiadnou intoleranciou na potraviny. Rukami vypracujeme cesto, ktoré natlačíme až po okraje 23 cm okrúhlej formy vystlanej papierom na pečenie. Vždy si nakoniec pomáham...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Foccacia chlieb (bez lepku a vajec)
Najprv si pripravíme nekvások. Je to neaktívny kvások, kde vám cesto nekvasí ako pri bežnom kvásku. Ja rada experimentujem a myslím si, že cesto bolo vláčnejšie. Rozhodne sa nebudete cítiť v brušku ťažko. Lahôdkové droždie zalejeme teplým mliekom, pridáme cukor a poprášime vrch trochou múky. Necháme 15 minút odstáť. Do misky si pridáme suché suroviny a 50 g...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Gaštanové srdce s malinami (bez lepku, bez laktózy)
Najprv si uvaríme čerstvé gaštany a vydlabeme z nich vnútro, približne 500 - 600 g. Vajíčka si oddelíme a žĺtka s cukrom vymiešame do penista. Postupne pridáme kokosové mlieko a ostatné suché suroviny, vymiešame s mixérom cesto. Rozdrvené gaštany si s trochou kokosového mlieka zmixujeme na pyré (pridávame po lyžiciach). Zmixované gaštanové pyré primiešame do...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Hokkaido jahoda cheesecake (bez lepku, bez cukru)
Banán roztlačíme vidličkou úplne na kašu, pridáme jemné ovsené vločky, ostatné suroviny a vypracujeme rukami cesto. Cesto treba vyvaľkať na tenko a potom natlačiť do 18 cm formy, vystlanej papierom na pečenie. Polovicu hokkaido tekvice upečieme a potom rozmixujeme na pyré. Pridáme riccotu, vajíčka a vymiešame plnku. Plnku vlejeme na korpus a dáme piecť na 180 °C, 30 -...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Jablkové srdce (bez lepku, bez cukru, bez laktózy)
Jablká si ošúpeme, sparíme alebo uvaríme do mäkka. Rozmixujeme na pyré. Pridáme postupne vajíčka, maslo a ostatné suché suroviny. Vymiešame hladké cesto. Nakoniec zľahka primiešame sušené brusnice, ktoré sme si vopred sparili. Ak nemáte k dispozícii zloženie takéhoto bio korenia, môžete použiť aj samostatné korenie a nastrúhať čerstvú...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Jahodová roláda (bez lepku, bez laktózy)
Vajíčka si oddelíme a žĺtka s cukrom vymiešame do peny. Postupne primiešame ostatné suroviny a nakoniec zľahka primiešame bielka vyšľahané so štipkou soli. Bielka sa najlepšie šľahajú ak sú studené. Cesto opatrne rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie o priemere zhruba 38 cm. Dáme piecť na 180 °C, 15 - 18 minút. Opatrne po upečení zrolujeme do kuchynskej...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Jednoduchá slivková bublanina (bez lepku, bez cukru, bez laktózy)
Banány si roztlačíme vidličkou a vymiešame spolu aj s vajíčkami mixérom do peny. Pridávame postupne mlieko, olej a ostatné suroviny. Vymiešame cesto, ktoré následne vlejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Plech by mal byť o priemere 32 cm. Na vrch koláčika si pridáme umyté a rozpolené čerstvé slivky a posypeme nakoniec lúpanými mandľami. Dáme piecť na 180 °C,...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Jednoduché čučoriedkové koláče bez lepku a cukru
Banán roztlačíme úplne na kašu s vidličkou. Čučoriedky rozvaríme s trochou vody úplne do mäkka a postupne pridávame ostatné suroviny, vymiešame veľmi chutné cesto. Ja som na koláčiky použila silikónovú formu na pečivo, ale môžete vyskúšať urobiť menšie kôpky na plech vystlaný papierom na pečenie. Na vrch každého koláčika som pridala ešte čerstvé...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Jednoduchý čučoriedkový chlebík bez lepku, cukru a laktózy
Vajíčka si oddelíme a žĺtka vymiešame s banánom do penista. Banán si vždy roztlačím najprv vidličkou. Postupne pridávame ostatné suroviny a nakoniec do cesta vmiešame opatrne vyšľahané bielka so štipkou soli. Čučoriedky na plnku si podlejeme trochou vody a uvaríme do zhustnutia. Treba si to odsledovať, aby sa vám plnka nepripálila a nebola príliš hustá. Polovicu...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Jednoduchý tvarohový koláč so slivkami
Najskôr si do hladkej konzistencie riadne vymiešame tvaroh spolu s vajíčkami. Postupne pridávame ostatné suroviny, puding v prášku, cukor, prášok do pečiva, hladkú špaldovú múku. Nakoniec primiešame jemne, nastrúhanú kôru z jedného citróna. Cesto vlejeme do 23 cm okrúhlej formy vystlanej papierom na pečenie. Na vrch koláčika poukladáme na tesno rozkrájané slivky. Dáme...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Klobúčiky s hruškovou plnkou (bez lepku, bez cukru, bez histamínu)
Zo surovín si vypracujeme rukami cesto a na riadne pomúčenej doske alebo silikónovej podložke, vyvaľkáme cesto približne na 5 mm hrúbku. Pomocou klasického okrúhleho pohára na vodu som vykrajovala kolieska. Hrušky na plnku si ošúpeme, nakrájame a uvaríme do mäkka so škoricou a klinčekmi. Môžete hrušky podliať troškou vody. Orechy si vždy vopred namočím do vody...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Krémový hruškový koláč (bez lepku, bez cukru)
Zo surovín si vypracujeme rukami cesto na korpus. Maslo musí byť izbovej teploty. Cesto by malo byť nelepivé a hustejšej konzistencie. Zabalené vo fólii ho dáme na chvíľu oddýchnuť do chladničky. Vždy si cesto vyvaľkám opatrne na papieri na pečenie, zhruba na 4 mm. Musíte byť trpezlivý, ak sa niekde roztrhne, treba ho jednoducho spojiť. Prehodíme ho pomaly do 23 cm formy,...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Lahodný krémový kokosový koláč (bez lepku, bez múky)
Vajíčka si vymiešame s cukrom do peny. Pridáme postupne olej, mlieko a ostatné suroviny. Nakoniec pridajte vodu a vymiešajte husté cesto. Cesto vlejeme do 18 cm formy vystlanej papierom na pečenie a dáme piecť na 180 °C, 25 minút. Po upečení necháme korpus úplne vychladnúť, odstránime papier na pečenie a opäť vložíme do formy. Zo surovín si vymiešame plnku, pridajte...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Ľahulinké kekse s pistáciami (bez lepku)
Bielu čokoládu si rozpustíme nad parou a necháme chvíľu vychladnúť. Opatrne primiešame k maslu izbovej teploty. Postupne začneme pridávať ostatné suroviny a nakoniec pridáme nastrúhanú kôru z citróna a mleté pistácie. Do cesta nezabudnite ešte pridať trochu rozdrvených pistácií. Rukami spracujeme cesto, ktoré dáme na chvíľu oddýchnuť do chladničky. Z cesta si...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Makovo čokoládový koláč (bez lepku, bez múky, bez cukru, bez laktózy)
Banán roztlačíme úplne na kašu a spolu s vajíčkami zmixujeme do penista. Postupne pridáme ostatné suroviny a nakoniec primiešame rozpustenú horkú čokoládu. Cesto vlejeme do 18 cm formy vystlanej papierom na pečenie a dáme piecť na 180 °C - 50 minút. Takisto môžete použiť aj 23 cm formu, ale koláčik bude potom nižší. Po upečení nechať riadne vychladnúť. Na vrch...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Makový koláč s upečenými hruškami (bez lepku a laktózy)
Vajíčka vymiešame s kokosovým cukrom do peny, pridáme šťavu z citróna a opäť vymiešame. Pridáme postupne olej, kokosové mlieko a ostatné suché suroviny. Použila som do koláčika kokosové mlieko v plechovke, má jemne hustú konzistenciu. Vymiešame úžasne chutné cesto. Takisto môžete nakoniec do cesta nastrúhať kôru z jedného citróna. Do chlebovej formy...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Marhuľka závin bez lepku s pekanovými orechmi
Mango si ošúpeme, nakrájame a rozmixujeme na pyré. Postupne pridáme ostatné suroviny a vypracujeme rukami cesto. Môžete dať cesto na chvíľu do chladničky odležať. Na pomúčenej doske alebo silikónovej podložke si cesto opatrne vyvaľkáme aspoň na 5 až 7 mm, aby bolo trochu hrubšie. Na spodok cesta si rozotrieme tvaroh, pridáme pár nakrájaných marhúľ, nie príliš...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Orechové kolieska (bez lepku)
Zo všetkých surovín vypracujeme rukami cesto. Maslo musí byť izbovej teploty. Do cesta som použila korenie do múčnikov bez chemických prísad. Ak nemáte k dispozícii, pridajte trochu do cesta z každého korenia. Nastrúhajte pomarančovú a citrónovú kôru. Cesto dáme na chvíľu oddýchnuť do chladničky. Potom si vždy kúsok odoberieme, urobíme šúľanček a spojíme ho...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Ovocný koláč bez lepku, múky a cukru
Mango si ošúpeme a v mixéri vymiešame spolu s vajíčkami. Postupne pridávame ostatné suroviny, najprv mokré a potom suché suroviny. Vymiešame úžasné chutné sladulinké cesto, ktoré vlejeme do silikónovej formy na koláče. Ak nemáte k dispozícii silikónovú formu, môžete cesto vliať do okrúhlej formy vystlanej papierom na pečenie. Na vrch koláčikov som poukladala...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Paleo cestoviny zo zelených banánov
Cestoviny si uvaríme podľa návodu. Cícer si vopred taktiež uvaríme vo vode do mäkka aj s bobkovým listom. Menšiu polovicu červenej kapusty som si vopred sparila v parnom hrnci. Na panvici som opražila červenú cibuľku aj s cesnakom. Pridala som na drobno nakrájanú červenú kapustu, z ktorej som si trochu nechala bokom a zmixovala so sójovou smotanou. Môžeme trochu...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Pizza chlieb (bez lepku)
Cherry paradajky a červenú papriku si sparíme do mäkka a zmixujeme na kašu. Pridáme postupne vajíčka, múky, olej a jedlú sódu alebo prášok do pečiva. Nakoniec do cesta primiešame dve hrste strúhaného syru mozzarella, nasekanú čerstvú bazalku, petržlenovú vňať a soľ podľa potreby. Nakrájame trochu balkánskeho syru na menšie kocky, mladú cibuľku, menšiu červenú...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Quinoa jahodový koláč bez lepku, cukru a laktózy
Banán (najlepšie sú prezreté banány) si rozpučíme riadne vidličkou. Banán vymiešame s vajíčkami do penista. Jahody umyjeme, nakrájame a zmixujeme na kašu. Postupne pridávame ostatné suroviny a vymiešame cesto. Vlejeme na 28 cm menší plech vystlaný papierom na pečenie a na vrch poukladáme ešte jahody. Dáme piecť na 180 °C, 45 - 50 minút. Tento experiment s Quinoa sa...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Slaný koláč s olivami (bez lepku)
Vajíčka vymiešame spolu s kokosovým mliekom a postupne pridávame múku, jedlú sódu a mix sušených byliniek. Výber byliniek si môžete zvoliť aj sami, aké máte radi. Pridáme na jemno nakrájaný pór, hrášok, rozdrvený balkánsky syr a ovčiu bryndzu. Vymiešame riadne husté cesto. Potom cesto vlejeme do 23 cm okrúhlej formy vystlanej papierom na pečenie. Na vrch...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Špenátová roláda bez lepku
Najprv si oddelíme vajíčka. Umyjeme špenát a sparíme ho nad parou. Ja používam vo svojej domácnosti parný hrniec. Sparený špenát aj so žĺtkami a Agáve sirupom zmixujeme v smoothie mixéry. Postupne pridáme múku a nakoniec do cesta zľahka primiešame vyšľahané bielka so štipkou soli. Cesto vlejeme na menší 28 cm plech vystlaný papierom na pečenie a zľahka ho...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Špenátové palacinky bez lepku a laktózy
Špenát si sparíme a zmixujeme s vajíčkom v smoothie mixéry. Postupne primiešame ostatné suroviny. Vznikne nám veľmi chutné cesto na palacinky. Ja ich väčšinou pečiem na troške kokosového oleja. Tieto palacinky sa dajú aj na slano aj sladko papkať, tak rozhodnutie je na vás, akú plnku zvolíte. Môžete zvoliť avokádovú pomazánku spolu s cícerom, alebo pomazánku...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Tekvicové hokkaido brownie (bez lepku, bez laktózy, bez vajec)
Najprv si umyjeme a nakrájame tekvicu aj so šupkou, dáme upiecť na 200 °C - 20 minút. Tekvicu aj so šálkou kokosového mlieka zmixujeme na pyré. Postupne pridávame ostatné suroviny, vegánske vajíčko Vanilka Hraška (40 ml voda - 1 a pol pl. Vanilka Hraška). Samozrejme môžete použiť aj klasické slepačie vajíčko. Nakoniec primiešame suché suroviny a čokoládu...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Vegan figový koláč
Cícer si vždy vopred uvarím, nepoužívam žiadne polotovary ani konzervy. Banány si roztlačíme vidličkou úplne na kašu a pridáme uvarený, rozmixovaný cícer s (100 ml.) kokosovým mliekom, takisto do kašovej konzistencie. Postupne pridávame ostatné suroviny, 2 vajíčka - Vanilka Hraška / zarobíme 3 pl. Vanilka Hraška a 80 ml. vody/, ako náhradu môžete použiť 2 žĺtka...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Vegan koláčik s plnkou sladkých jahôd (bez lepku, bez laktózy, bez cukru)
Väčší banán si roztlačíme vidličkou, pridáme mandľovú múku a ovsené vločky. Cesto si rozdelíme na dve časti. Do jednej časti pridáme 50 g ovsenej múky bez lepku. Ak sa vám bude zdať cesto vlhkejšie, pridajte si ešte trochu múky. Cesto natlačíme do 18 cm okrúhlej formy vystlanej papierom na pečenie, čo najviac po vrchné okraje. Jahody si umyjeme, nakrájame...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Vegan linecké vianočné hviezdy (bez lepku, bez laktózy, bez cukru)
Banány roztlačíme a riadne vymiešame na kašu. Postupne pridávame tekuté suroviny a nakoniec ostatné suché suroviny. Rukami vypracujeme cesto. Nezabudnite do cesta nastrúhať aj citrónovú kôru. Ak sa vám zdá cesto trochu suchšie, pridajte po troške vody. Dáme na pár hodín oddýchnuť do chladničky, cesto by malo byť zabalené vo fólii. Na pomúčenej doske alebo...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Vegan mrkvový koláč (bez lepku, bez laktózy, bez cukru)
Lieskové orechy si vždy na nejaký čas namočím do vody a potom ich vysuším na panvici aby boli mierne opražené. Ďatle si môžete vopred na noc namočiť do vody alebo zaliať vriacou vodou a nechať chvíľu odstáť do zmäknutia. Potom ich zmixujete aj s trochou vody na kašu. Najprv si do misky vlejeme šťavu z pomarančov, pridáme mlieko, sušené ďatle zmixované na kašu a...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Vegan slivková galetka bez lepku a cukru
Banány rozpučíme vidličkou úplne na kašu a postupne pridáme ostatné suroviny, vypracujeme rukami cesto. Ja som použila arašidovú múku, ale nič nepokazíte ak pridáte mandľovú múku. Cesto si vyvaľkáme na pomúčenej doske alebo silikónovej podložke do kruhu. Ja som cesto vyvaľkala trochu hrubšie aby nebolo príliš tenké a dalo sa s ním dobre pracovať. Mletý mak som...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Vianočné hviezdičky
Zo surovín si vypracujeme cesto. Pomarančovú kôru ošúpeme a s trochou múky, zomelieme na jemno v mixéri. Pridá do cesta skvelú vôňu a chuť. Postupne pridávame ostatné suroviny a spracujeme cesto. Cesto si dáme oddýchnuť približne na 3 hodiny do chladničky alebo 20 minút do mrazáku. Na silikónovej podložke s trochou múky, cesto rozvaľkáme a vykrajujeme hviezdičky....

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Zimné pokušenie Matcha
Vajíčka s brezovým cukrom vymiešame a postupne pridávame olej a kokosové mlieko. Pridáme rozpustenú horkú čokoládu, prášok do pečiva a mletý kokos. Cesto vlejeme do 18 cm okrúhlej formy vystlanej papierom na pečenie. Dáme piecť na 180 °C, 35 minút. Necháme vychladnúť a vyberieme z formy. Opäť cesto vložíme do čistej formy a pridáme na vrch plnku. Husté kokosové...

Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Objednaj si od nás obedové menu ONLINE cez Gastromenu.sk. Z každej objednávky sa Ti odrátajú 3%. Tie Ti pribudnú ako tvoj nový kredit. Výšku nasporeného kreditu sleduj vo svojom...
27.10.2021
430 K


Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Na základe rozširovania personálu v našej plne rozbehnutej reštaurácii Treeclub hľadáme možno práve teba. Máš chuť pracovať na pozícii kuchár/kuchárka, pomocná sila do kuchyne alebo...
21.10.2021
47,2 K

Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Milí návštevníci reštaurácie Treeclub. Pozývame Vás na ochutnávku koláčikov, tortičiek a zákuskov z našej ponuky. Výber je pestrý, rôznorodosť príchutí a druhov. V ponuke máme aj...
18.10.2021
123 K

Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Už tento víkend 16.10 - 17.10. 2021 Vám milí hostia ponúkame víkendové menu zložené z troch hlavných jedál a polievkou v cene. Vyprážaný rezeň s majonézovým šalátom, big palacinka...
13.10.2021
85,8 K