TOP ponuka

Trnava
2

Denné menu

Obedové menu

Trnava
11

On-line donáška






 


Recepty na Gastromenu.sk



Recepty - MUDr. Igor Bukovský PhD.
MUDr. Igor Bukovský PhD.

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Avokádová nátierka
Mäkké Avokádo rozrežeme na polovice, vyberieme kôstku a lyžicou vydlabeme dužinu, ktorú v miske roztlačíme vidličkou. Pridáme pár kvapiek citrónovej šťavy, prelisovaný strúčik cesnaku, čierne korenie a soľ. Dobre...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Avokádové carpaccio
Suroviny naskladáme do rozkrojenej žemly od spodu: - avokádová nátierka – hrubšia vrstva - bazalka - kolieska mozzarelly - kolieska paradajky - lístky bazalky - avokádová...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Biela omega majonéza
Všetky suroviny spolu vymiešame lyžicou v...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Brusnicový kel
Kel nakrájame na malé tenké pásiky a opražíme na olivovom oleji, kým trochu nezmäkne. Posolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Suroviny naskladáme do sendviču od spodu: - francúzska nátierka – hrubšia vrstva - opražený kel - sušené brusnice - francúzska nátierka – tenká...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Červená omega majonéza
Všetky suroviny spolu vymiešame lyžicou v...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Cibuľový jogurt
Všetky suroviny spolu vymiešame lyžicou v menšej miske a necháme odstáť aspoň pol hodiny v...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Jahody na marcipáne
Použijeme malý kuchynský mixér, do ktorého vložíme namočené scedené mandle a asi 3 minúty ich mixujeme. Vznikne hustá hmota, do ktorej pridáme olej, med, sójovú smotanu, soľ a znovu mixujeme asi 1 minútu, až dostaneme ‒ vlastný domáci marcipán! Ten natrieme na knäckebrot a navrch poukladáme nakrájané...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Kanadské pesto
Vňať pokrájame na doske ostrým nožom na čo najjemnejšie pásiky. V teflónovej panvici pomaly zohrejeme olej, pridáme pokrájanú vňať a za stáleho miešania opekáme asi 3 minúty. Posolíme, pridáme štipku čierneho korenia, pridáme 2 polievkové lyžice vody a zakryté podusíme ešte asi 2 ‒ 3 minúty. Podávame teplé alebo vlažné. Vynikajúca nátierka na celozrnné...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Pikantná mrkva
Postrúhanú mrkvu dáme do panvice s rozpáleným olejom, pridáme cesnak, čili papriku a za stáleho miešania pri vysokej teplote asi 5 minút opražíme. Dochutíme korením a...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Zelená majonéza
Všetky suroviny spolu vymiešame lyžicou v menšej...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Žltá omega majonéza
Všetky suroviny spolu vymiešame lyžicou v...

Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Objednaj si od nás obedové menu ONLINE cez Gastromenu.sk. Z každej objednávky sa Ti odrátajú 3%. Tie Ti pribudnú ako tvoj nový kredit. Výšku nasporeného kreditu sleduj vo svojom...
27.06.2022
3,4 M


Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Víkendová ponuka 25.06.-26.06.2022 Počas celého víkendu si môžete vybrať jedno z víkendových jedál. Rovnako sa dajú objednať aj na donášku. Polievka je v cene hlavného...
25.06.2022
2,6 M

Treeclub bar & restaurant
Práca Treeclub bar & restaurant
Hľadáme rozvozára alebo rozvozárku našich jedál a pizze do vašich domácností, či práce. Ak máte záujem, neváhajte nás kontaktovať na telefónnom čísle 0905360555. Patrí medzi vaše...
12.04.2022
1,9 M