TOP ponuka

Trnava
2

Denné menu

Obedové menu

Trnava
10

On-line donáška






 


Recepty na Gastromenu.sk



Recepty - MUDr. Igor Bukovský PhD.
MUDr. Igor Bukovský PhD.

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Avokádová nátierka
Mäkké Avokádo rozrežeme na polovice, vyberieme kôstku a lyžicou vydlabeme dužinu, ktorú v miske roztlačíme vidličkou. Pridáme pár kvapiek citrónovej šťavy, prelisovaný strúčik cesnaku, čierne korenie a soľ. Dobre...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Avokádové carpaccio
Suroviny naskladáme do rozkrojenej žemly od spodu: - avokádová nátierka – hrubšia vrstva - bazalka - kolieska mozzarelly - kolieska paradajky - lístky bazalky - avokádová...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Biela omega majonéza
Všetky suroviny spolu vymiešame lyžicou v...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Brusnicový kel
Kel nakrájame na malé tenké pásiky a opražíme na olivovom oleji, kým trochu nezmäkne. Posolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Suroviny naskladáme do sendviču v poradí odspodu: - francúzska nátierka – hrubšia vrstva - opražený kel - sušené brusnice - francúzska nátierka – tenká...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Červená omega majonéza
Všetky suroviny spolu vymiešame lyžicou v...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Cibuľový jogurt
Všetky suroviny spolu vymiešame lyžicou v menšej miske a necháme odstáť aspoň pol hodiny v...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Čučoriedkové vajce so špenátom
Suroviny naskladáme do sendviču od spodu: - arašidové alebo mandľové maslo (max. hrúbka 2 mm) - plátky avokáda - špenátové listy - plátky vajca uvareného natvrdo (počíta sa naozaj iba to omega v bio kvalite z voľného chovu!) - čučoriedkový džem (asi polcentimetrová...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Jahody na marcipáne
Použijeme malý kuchynský mixér, do ktorého vložíme namočené scedené mandle a asi 3 minúty ich mixujeme. Vznikne hustá hmota, do ktorej pridáme olej, med, sójovú smotanu, soľ a znovu mixujeme asi 1 minútu, až dostaneme ‒ vlastný domáci marcipán! Ten natrieme na knäckebrot a navrch poukladáme nakrájané...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Kanadské pesto
Vňať pokrájame na doske ostrým nožom na čo najjemnejšie pásiky. V teflónovej panvici pomaly zohrejeme olej, pridáme pokrájanú vňať a za stáleho miešania opekáme asi 3 minúty. Posolíme, pridáme štipku čierneho korenia, pridáme 2 polievkové lyžice vody a zakryté podusíme ešte asi 2 ‒ 3 minúty. Podávame teplé alebo vlažné. Vynikajúca nátierka na celozrnné...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Kurkumová mrkva
Na jemnom strúhadle nastrúhame tofu, potom mrkvu (ak je dostatočne mäkká, možno ju bude stačiť roztlačiť vidličkou), primiešame pretlačený cesnak, olej, korenie, kurkumu a soľ. Všetky suroviny dobre spojíme a nátierku natrieme na bagetu. Navrch naukladáme poriadnu vrstvu rukoly a spojíme s vrchnou časťou bagety. Sendvič naskladáme v poradí od spodu: - mrkvová...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Matcha chipsy
Suroviny naskladáme do sendviču od spodu: - základná omega majonéza (tenká vrstva) - plátky tempehu/tofu (alternatíva: plátky nízkotučného tvrdého syra napr. Leerdammer) - kukuričné čipsy – čože?! áno, ale stačí zopár kúskov - matcha čaj – asi za čajovú lyžičku rozsypať na vrstvu majonézy - základná omega...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Neobyčajný sendvič
Na drobno nasekáme čerstvú / sušenú čili papričku. Hrušku nakrájame na plátky. Sušené slivky, nakrájame na menšie kúsky. Lahôdkové tofu, nakrájame na tenké plátky. Umyté a očistené šampiňóny, nakrájané na plátky. Suroviny naskladáme do sendviču od spodu: - základná omega majonéza - malý kúsok nasekanej čili papričky – iba taký malý, aby vás to v...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Petržlenové pesto s pomarančom
Pomaranč, nakrájame na hrubé plátky aj s bielou vrstvou šupky (pomaranč orežeme z vrchnej vrstvy nožíkom, nezbavíme ho celej šupky!) Lahôdkové tofu nakrájame na plátky Suroviny naskladáme do sendviču od spodu: - kanadské petržlenové pesto - plátky lahôdkového tofu - hrubé plátky pomaranča s bielou vrstvou šupky - listy čínskej kapusty (nakrájané aj s...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Pikantná mrkva
Postrúhanú mrkvu dáme do panvice s rozpáleným olejom, pridáme cesnak, čili papriku a za stáleho miešania pri vysokej teplote asi 5 minút opražíme. Dochutíme korením a...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Sendvič na zdravie pečene
Kaleráb, nakrájame na tenké pásiky, alebo nastrúhame nahrubo. Ak použijeme konzervovanú fazuľu, tak ju prepláchneme. Príprava fazuľovej nátierky: V miske vidličkou roztlačíme fazuľu a primiešame k nej tahini, ľanové semeno, tymian a kurkumu. Nátierku šetrne posolíme. Suroviny naskladáme do sendviču od spodu: - fazuľová nátierka – hrubá vrstva,...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Sendvič od červenej kozičky
Suroviny naskladáme do sendviču od spodu: - základná omega majonéza - kolieska červenej repy - mäkký kozí syr - rukola pokvapkaná čerstvou citrónovou šťavou - arašidové maslo...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Sendvič Sezam otvor sa!
Mrkvovú nátierka pripravíme tak že si v miske zmiešame postrúhanú mrkvu s prelisovaným cesnakom, kurkumou, olivovým olejom, petržlenovou vňaťou a štipkou soli. Suroviny naskladáme do sendviču v poradí odspodu: - tahini – vrstva hrubá 1 – 2 mm - mrkvová nátierka – nešetrite - plátky vajca (používajte len bio omega vajcia z voľného chovu!) - červená...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Sendvič voňavé oregano a chrumkavý fenikel
Fenikel, nakrájame na tenké plátky a tak isto ja lahôdkové fofu. Suroviny naskladáme do sendviču v poradí odspodu: - žltá omega majonéza - plátky tofu (alternatíva: tempeh) - tenké plátky fenikla - sušené oregano - žltá omega...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Sladký sendvič z chlebu pita
V miske vidličkou roztlačíme tofu. Pridáme kakao, mandľové mlieko, arašidové/mandľové maslo, škoricu a osladíme javorovým sirupom/medom. Nakoniec primiešame sekané vlašské orechy a sušené figy/jahody nakrájané na menšie kúsky. Pita chlieb prerežeme naprieč a každú stranu opatrne otvoríme, aby sme vytvorili priestor, ktorý výdatne naplníme...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Slivky v keli
Suroviny naskladáme do sendviču od spodu: - gazdovská nátierka - listy kelu – nakrájané čerstvé alebo jemne blanšírované (bez stredových hlúbov) - sušené paradajky sušené slivky – naložte si poriadne - pásiky červenej kápie - gazdovská...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Wrap so šalátom a orechmi
Zmes zeleniny, jabĺk, vlašských orechov a základnej omega majonézy... Zeleninu zmiešame v mise s jablkami, orechmi a základnou omega majonézou, ochutíme štipkou čierneho korenia a veľmi šetrne posolíme. Wrap bohato naplníme zmesou a predtým, ako ho zatočíme na spôsob palacinky, ohneme dovnútra oproti sebe pravý a ľavý okraj široký asi 3 – 4...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Zelená majonéza
Všetky suroviny spolu vymiešame lyžicou v menšej...

MUDr. Igor Bukovský PhD. recept  na Gastromenu.sk
Žltá omega majonéza
Všetky suroviny spolu vymiešame lyžicou v...

Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Objednaj si od nás obedové menu ONLINE cez Gastromenu.sk. Z každej objednávky sa Ti odrátajú 3%. Tie Ti pribudnú ako tvoj nový kredit. Výšku nasporeného kreditu sleduj vo svojom...
05.12.2022
7,7 M


Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Bacon & beef burger s hranolkami ( žemľa, 100% hovädzie mäso, slanina, syr chedar, americký dresing, ľadový šalát, paradajky, kyslé uhorky, červená cibuľa) (1,3,7,9,11)...
14.10.2022
2,4 M

Treeclub bar & restaurant
Práca Treeclub bar & restaurant
14.10.2022
2,8 M

Treeclub bar & restaurant
Práca Treeclub bar & restaurant
Kontaktuje nás:...
12.10.2022
407 K