Monte Fiorentino Soave Classico DOC 2019
8.3 / 10
11,30 €
Monte Fiorentino Soave Classico DOC 2019

TOP ponuka

Denné menu

Obedové menu

Trnava
1
14

On-line donáška






 


Recepty na Gastromenu.sk



Recepty - Branislav Brežák
Branislav Brežák

Branislav Brežák recept  na Gastromenu.sk
Cestoviny Carbonara
Slaninu, môže byť mäsovejšia, nakrájaj na kocky. Tak isto nakrájaj aj šunku. Na olivovom oleji opeč slaninu, potom šunku a na koniec aj plátky cesnaku. Celá kuchyňa musí rozvoniavať, vtedy je ten správny moment pridať trochu vody v ktorej sa varili cestoviny. Voda v ktorej varíš cestoviny, musí byť akurát osolená. Neskôr by si omáčku mohol ľahko presoliť, ideme...

Branislav Brežák recept  na Gastromenu.sk
Kajuga beef
Najprv orestujeme hovädziu sviečkovú, ktorú predtým nakrájame na rezance. Počas restovania hovädzej sviečkovej pridáme červenú papriku a mandle. Po orestovaní mäsa a papriky pridáme chilli zázvorovú omáčku a sójovú omáčku. Nakoniec vmiešame do jedla čerstvé listy baby rímskeho šalátu. Pri tomto recepte pozor na soľ. Ja som soľ vôbec nepoužil, vzhľadom na to že...

Branislav Brežák recept  na Gastromenu.sk
Špagety Bolognese
Cibuľu a koreňovú zeleninu si nakrájaj na kocky. Priprav si pár strúčikov cesnaku, paradajky (lepšie sú staršie), konzervované lúpané paradajky, hodne dobrého polosuchého červeného vína, muškátový kvet, soľ, čierne korenie, oregano a dobré pomleté hovädzie mäso. Cibuľu spolu s koreňovou zeleninou opraž do zlata na olivovom oleji vo väčšom hrnci. Tu musím...

Branislav Brežák recept  na Gastromenu.sk
Tiramisu
Moja príprava dezertu Tiramisu je úplne jednoduchá. Roky, ktoré ma naučili sa pohybovať v kuchyniach rôznych reštauráciach, odzrkadľujú tento recept. Žĺtka vymiešame s cukrom. Ale pozor! Musí sa to robiť nad parou, kde prejde tepelná úprava vajíc minimálne nad 54 °C. Potom pridáš Mascarphone a nakoniec vyšľahanú 33% percentnú sladkú smotanu. To je, čo sa týka...

Branislav Brežák recept  na Gastromenu.sk
Trhanec s jahodami a vanilkovou zmrzlinou
Z mlieka vaječných žĺtok a hladkej múky pripravíme husté cestíčko. Ochutíme cukrom a štipkou soli. Tesne pred tepelnou úpravou do pripraveného cesta primiešame vyšľahanú penu z vaječných bielkov a zľahka premiešame. Takto pripravené cesto nalejeme na panvičku, ktorú sme potreli olejom. Hrúbka cesta by mala byť približne 8mm. Najprv opečieme jednu stranu dozlatova a...

Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Objednaj si od nás obedové menu ONLINE cez Gastromenu.sk. Z každej objednávky sa Ti odrátajú 3%. Tie Ti pribudnú ako tvoj nový kredit. Výšku nasporeného kreditu sleduj vo svojom...
20.09.2021
158 K


Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Zavítajte k nám na špeciálne menu, ktoré budeme podávať celý mesiac september. Menu, ktoré má nádych jesene, zostavené z chutných jedál z kačaciny. Kontaktovať nás môžte na...
19.09.2021
7,5 tis

Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Mesiac september už začal a spolu s ním začala aj naša nová víkendová ponuka. Ľahká polievočka a štyri možnosti na výber ako druhý chod. Táto ponuka platí každý víkend v mesiaci...
04.09.2021
462 K

Reštaurácia na Majeri
TOP ponuka Reštaurácia na Majeri
Objednaj si od nás v On-line donáške na Gastromenu.sk a ušetri 3 % z ceny. Z každej objednávky sa Ti vrátia peniaze vo forme kreditu. Výšku kreditu sleduj vo svojom užívateľskom profile...
12.07.2021
357 K