To je tak krásne, keď v letnom období máme po ruke kopec chutného a sladkastého ovocia. Opäť moje jednoduché pečenie bez cukru a tentokrát aj bez múky. Aké ľahké je upiecť koláčik a sladiť iba ovocím. Zvolila som sladulinké tropické ovocie mango s kombináciou červených ríbezlí. Dokonalá sladkosť a zároveň kyselkavosť v ovocí. Keď som bola menšia, nikdy som nemala rada kyslé bobuľovité ovocie. A dnes patrí medzi moje najobľúbenejšie. Ak nemáte radi červené ríbezle, môžete si na vrch koláčika zvoliť podľa seba vaše obľúbené ovocie. Dúfam, že môj nový a jednoduchý recept bude pre vás opäť veľkým potešením v zdravom pečení bez múky a cukru.
◾ Ďalší recept od foodblogerky
Silvii Kollárovej
Ďakujeme Silvii Kollárovej, a už sa tešíme na jej ďalší recept :-) Gastromenu.sk