Langhe Bianco DOC 2019
8.6 / 10
13,68 €
Langhe Bianco DOC 2019

TOP ponuka

Trnava
4

Denné menu

Obedové menu

Trnava
12

On-line donáška






 


Recepty na Gastromenu.sk



Čerešňová bublanina (bez lepku, bez laktózy, bez cukru)

Silvia Kollárová
Máte radi čerešne? Ja ich veľmi zbožňujem, keď sú také veľké, riadne šťavnaté a sladulinké. Opäť som neodolala a upiekla som veľmi jednoduchý koláčik s čerešňami v kombinácii s mletým kokosom. Dokonalá čerešňová bublanina ako od babičky, dokonca ešte lepšia :-) Spomínam si opäť na detské časy, keď sme v lete všetky deti prázdninovali u babičky a čakali, čo dobrého znova vykúzli a upečie. Ako jemnými zvráskavenými rukami každú jednu čerešňu ukladala na cesto, ktoré bolo rozliate po celom plechu. Ticho bez jediného hlásku a s veľkými očami sme všetko sledovali. Každý jeden kúsok koláča bol neuveriteľne nadýchaný a s bielou snehovou čapicou práškového cukru, nám pri každom zahryznutí ten noštek zabielil :-) Moja čerešňová bublanina nebude so snehovým práškom, ale bude opäť sladká a svieža vďaka ovociu s príchuťou voňavého mletého kokosu. Verím, že moje recepty a koláčiky bez cukru, budú pre vás tou správnou voľbou pre zdravšie pečenie.

◾ Ďalší recept od foodblogerky Silvii Kollárovej

Ďakujeme Silvii Kollárovej, a už sa tešíme na jej ďalší recept :-) Gastromenu.sk

Suroviny

•  Cesto: • 3 vajíčka • 1 banán • 250 ml. hustejšieho kokosového mlieka • 3 lyžice ryžového oleja / alebo kokosového oleja •  1/2 šálky mletého kokosu • 100 g. ovsenej múky bez lepku • 1 lyžička mletej vanilky • 1 lyžička jedlej sódy •  200 - 300g. čerešní
Recept Čerešňová bublanina (bez lepku, bez laktózy, bez cukru) na Gastromenu.sk

Postup

Vajíčka si oddelíme a žĺtka s roztlačeným banánom vymiešame do penista. Pridáme kokosové mlieko, ryžový olej a postupne ostatné suroviny. Cesto vlejeme na menší plech, vystlaný papierom na pečenie o priemere 28 cm. Vykôstkované čerešne si podlejeme trochou vody a varíme na miernom ohni až do zmäknutia a zhustnutia. Veľkou lyžicou začneme pridávať na vrch po celom ceste. Dáme piecť na 180 °C, 30 - 35 minút. Necháme vychladnúť a potom môžeme krájať. Koláč je skutočne fantastický chuťovo a jeden kúsok vám zaručene stačiť nebude. Je tak sladký a šťavnatý, že si ho veľmi obľúbite.

S láskou k pečeniu Silvia Kollárová

Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Objednaj si od nás obedové menu ONLINE cez Gastromenu.sk. Z každej objednávky sa Ti odrátajú 3%. Tie Ti pribudnú ako tvoj nový kredit. Výšku nasporeného kreditu sleduj vo svojom...
27.10.2021
430 K


Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Na základe rozširovania personálu v našej plne rozbehnutej reštaurácii Treeclub hľadáme možno práve teba. Máš chuť pracovať na pozícii kuchár/kuchárka, pomocná sila do kuchyne alebo...
21.10.2021
46,7 K

Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Milí návštevníci reštaurácie Treeclub. Pozývame Vás na ochutnávku koláčikov, tortičiek a zákuskov z našej ponuky. Výber je pestrý, rôznorodosť príchutí a druhov. V ponuke máme aj...
18.10.2021
122 K

Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Už tento víkend 16.10 - 17.10. 2021 Vám milí hostia ponúkame víkendové menu zložené z troch hlavných jedál a polievkou v cene. Vyprážaný rezeň s majonézovým šalátom, big palacinka...
13.10.2021
85,4 K