Barbera d’Asti DOCG 2019
8.4 / 10
10,80 €
Barbera d’Asti DOCG 2019

TOP ponuka

Denné menu

Obedové menu

Trnava
1
14

On-line donáška






 


Recepty na Gastromenu.sk



Recepty - Martin Záhumenský
Martin Záhumenský

Martin Záhumenský recept  na Gastromenu.sk
Basilpesto papardelle
Do kuchynského robota, mixéra alebo mažiara si dáme očistený cesnak, píniové oriešky, citrónovú šťavu, soľ korenie a cukor. Na hrubo rozmixujeme štýlom zapnúť vypnúť alebo pulzujeme keď chcete. Pridáme syr, bazalku, oliváč a znovu pulzujeme dokiaľ nám vznikne pekná "salsa". Pozor nemixujte si ho na pyré, mali by ste v podstate cítiť...

Martin Záhumenský recept  na Gastromenu.sk
Frittata
Zohrejete rúru na 200 °C. Na panvici si na olivovom oleji opečte cesnak, čili, cibuľu, papriku a na koniec prepolené paradajky. Ak máte po ruke nejakú tvrdú bylinku ako tymián alebo rozmarín, šup ju do panvice. Pridajte maslo, zeleninu si rovnomerne rozložte. Vidličkou si jemne rozšľahajte vajíčka a dochuťte soľou a korením. Zasypte postrúhaným syrom a...

Martin Záhumenský recept  na Gastromenu.sk
Panzanella šalát s fetou a červeným melónom
1. Starý chlieb si namočte buď len v kvalitnej vode alebo použite dužinu z uhorky, ktorú si prepasírujte cez sito a tak budete mať uhorkovú vodu. Dochuťte si ju s citrónovou šťavou, olivovým olejom, soľou a korením. 2. Nakrájajte si všetkú zeleninu a melón. Rukami vyžmýkajte chlieb a spoločne dobre všetko dochuťte octom, olivovým olejom,...

Martin Záhumenský recept  na Gastromenu.sk
Rizoto s krevetami
Najskôr si očistíme krevety. V mojom prípade to mám ľahké, keď mám čerstvé a veľmi kvalitné krevety. Oddelíme hlavy od tela, odstránime tráviace trakty, črievko a ošúpeme pancier. Na olivovom oleji si opečieme hlavy, pridáme pancier a odrezky zo zeleniny. Opečieme do zlatista a zaflambujeme s brandy. Necháme vyhorieť alkohol, pridáme dve veľké lyžice paradajkového...

Martin Záhumenský recept  na Gastromenu.sk
Slávky na dva spôsoby
Slávky si najskôr vyčistite. Dobrá technika je si ich dať do ľadovej vody, osolenej morskou soľou. Tým pádom si budú myslieť, že sú v prirodzenom prostredí a tak sa otvoria a vyplavia prebytočný piesok. Nechať ich len pod tečúcou vodou je nezmysel, radšej ušetrite vodu. Nezabudnite očistiť takzvané "fúzy". <b>Slávky s cherry paradajkami</b> Pridáme slávky,...

Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Objednaj si od nás obedové menu ONLINE cez Gastromenu.sk. Z každej objednávky sa Ti odrátajú 3%. Tie Ti pribudnú ako tvoj nový kredit. Výšku nasporeného kreditu sleduj vo svojom...
20.09.2021
158 K


Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Zavítajte k nám na špeciálne menu, ktoré budeme podávať celý mesiac september. Menu, ktoré má nádych jesene, zostavené z chutných jedál z kačaciny. Kontaktovať nás môžte na...
19.09.2021
7,8 tis

Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Mesiac september už začal a spolu s ním začala aj naša nová víkendová ponuka. Ľahká polievočka a štyri možnosti na výber ako druhý chod. Táto ponuka platí každý víkend v mesiaci...
04.09.2021
463 K

Reštaurácia na Majeri
TOP ponuka Reštaurácia na Majeri
Objednaj si od nás v On-line donáške na Gastromenu.sk a ušetri 3 % z ceny. Z každej objednávky sa Ti vrátia peniaze vo forme kreditu. Výšku kreditu sleduj vo svojom užívateľskom profile...
12.07.2021
357 K