Barolo "Bussia" 2013
9.3 / 10
33,12 €
Barolo "Bussia" 2013

TOP ponuka

Trnava
4

Denné menu

Obedové menu

Trnava
12

On-line donáška






 


Recepty na Gastromenu.sk



Lahodný krémový kokosový koláč (bez lepku, bez múky)

Silvia Kollárová
Kokos a čokoláda, je pre mňa opäť z ďaľších úžasných kombinácií v pečení koláčikov. K tomu lahodný krém z mascarpone, tvaroh a kvalitná horká čokoláda, je skutočne gastronomický zážitok v ústach. Tento recept sa osvedčil aj na mojom blogu, mal ohromne veľa uložení, čo ma vždy veľmi poteší. V recepte nie je použitá žiadna múka, stačí vám k tomu len mletý kokos a kokosová múka. Ak nemáte k dispozícii kokosovú múku, môžete ju nahradiť iba mletým kokosom. Takisto si môžete mletý kokos zomlieť vo výkonnom mixéry na múku. Recept nie je vôbec náročný a zvládne ho každá šikovná gazdinka. Víkend je pre dverami a Ja verím, že opäť vyskúšate môj obľúbený recept s úžasnou chuťou kokosu.

◾ Sleduj Instagram Silvii Kollárovej

Ďakujeme Silvii Kollárovej za recept - Gastromenu.sk

Suroviny

•  Korpus: • 2 ks. vajíčka • 1 lyžica kokosového cukru • 100 ml. kokosového mlieka • 5 lyžíc kokosového oleja • 200 ml. mletého kokosu • 2 lyžice kokosovej múky • 1 lyžička jedlej sódy • 1 lyžica bio kakaa s nízkym obsahom tuku a cukru • 3 lyžice vody •  Plnka: •  350 - 400g. mascarpone • 200 g. nízkotučného tvarohu • 2 lyžice kvalitného medu • 100 ml. kokosového mlieka v plechovke •  Vrch: • 80 ml. kokosového mlieka v plechovke • 100 g. 82% kvalitnej horkej čokolády
Recept Lahodný krémový kokosový koláč (bez lepku, bez múky) na Gastromenu.sk

Postup

Vajíčka si vymiešame s cukrom do peny. Pridáme postupne olej, mlieko a ostatné suroviny. Nakoniec pridajte vodu a vymiešajte husté cesto. Cesto vlejeme do 18 cm formy vystlanej papierom na pečenie a dáme piecť na 180 °C, 25 minút. Po upečení necháme korpus úplne vychladnúť, odstránime papier na pečenie a opäť vložíme do formy. Zo surovín si vymiešame plnku, pridajte med alebo vaše obľúbené iné sladidlo. Vymiešame riadne mixérom na hladkú plnku. Vlejeme na korpus, uhladíme a dáme aspoň na dve hodiny schladiť do chladničky. Nakoniec si ohrejeme kokosové mlieko z plechovky po bod varu, odstavíme a postupne pridávame horkú čokoládu. Vymiešame hustú polevu, vlejeme na plnku a dáme koláčik na celú noc do chladničky. Vrch si môžete posypať mletým kokosom. Je tak chutný a lahodný s krémom. Tento koláčik si určite zamilujete. Samozrejme koláčik môžete piecť aj vo väčšej forme, potom si pridajte do plnky viac mascarpone.

S láskou k pečeniu Silvia Kollárová

Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Objednaj si od nás obedové menu ONLINE cez Gastromenu.sk. Z každej objednávky sa Ti odrátajú 3%. Tie Ti pribudnú ako tvoj nový kredit. Výšku nasporeného kreditu sleduj vo svojom...
27.10.2021
430 K


Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Na základe rozširovania personálu v našej plne rozbehnutej reštaurácii Treeclub hľadáme možno práve teba. Máš chuť pracovať na pozícii kuchár/kuchárka, pomocná sila do kuchyne alebo...
21.10.2021
47,3 K

Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Milí návštevníci reštaurácie Treeclub. Pozývame Vás na ochutnávku koláčikov, tortičiek a zákuskov z našej ponuky. Výber je pestrý, rôznorodosť príchutí a druhov. V ponuke máme aj...
18.10.2021
123 K

Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Už tento víkend 16.10 - 17.10. 2021 Vám milí hostia ponúkame víkendové menu zložené z troch hlavných jedál a polievkou v cene. Vyprážaný rezeň s majonézovým šalátom, big palacinka...
13.10.2021
86,0 K