TOP ponuka
Trnava
1
Denné menu
On-line donáška
Trnava
1
12
Topoľčany
1
Piešťany
1
Pezinok
1
Gastromenu
výherné kvízy
10
výsledky kvízov
10
blog
169
recepty
151
podporované eventy
18
Nový profil podniku
vytvoriť nový profil podniku
On-line donáška
objednať softvér On-line donáška
e Rezervácia
objednať softvér e Rezervácia
e Shop
vytvoriť e Shop
TOP ponuka
Trnava
1
Treeclub bar & restaurant
VÍKENDOVÁ PONUKA 13.04. - 14.04. 2024
DONÁŠKA: 0950 332 332 Prajeme Vám dobrú chuť...
12.04.2024
19890,6 tis
☛
objednaj si jedlo
Denné menu
Treeclub bar & restaurant
VÍKENDOVÁ PONUKA 13.04. - 14.04. 2024
DONÁŠKA: 0950 332 332 Prajeme Vám dobrú chuť...
12.04.2024
19890,6 tis
☛
objednaj si jedlo
On-line donáška
1
Trnava
12
Topoľčany
1
Piešťany
1
Pezinok
1
Treeclub bar & restaurant
VÍKENDOVÁ PONUKA 13.04. - 14.04. 2024
DONÁŠKA: 0950 332 332 Prajeme Vám dobrú chuť...
12.04.2024
19890,6 tis
☛
objednaj si jedlo
Gastromenu
výherné kvízy
10
výsledky kvízov
10
blog
169
recepty
151
podporované eventy
18
Wineshop
Treeclub bar & restaurant
VÍKENDOVÁ PONUKA 13.04. - 14.04. 2024
DONÁŠKA: 0950 332 332 Prajeme Vám dobrú chuť...
12.04.2024
19890,6 tis
☛
objednaj si jedlo
Recepty na Gastromenu.sk
Vyhľadať podľa druhu, skupiny
Var s nami s profi kuchármi
Originálne veľkonočné recepty
Špeciality Gastromenu.sk
Predjedlá
Polievky
Jedlá z rýb
Jedlá z bravčového mäsa
Jedlá z hovädzieho mäsa
Bezmäsité jedlá
Cestoviny
Múčniky
Dezerty
Špeciality
Miešané nápoje
Nátierky, majonézy, pestá
Sendviče
Vrapy
Vyhľadať podľa autora
Alena Krůtová
(6)
Branislav Brežák
(5)
Branislav Michalčík
(2)
Jana Púchla
(1)
Janík Lenhardt
(2)
Katarína Čavnická
(1)
Leona Urbánková
(5)
Ľuboš Brežák
(1)
Luca Nucciarelli
(4)
Marcel Ihnačák
(1)
Martin Korbelič
(1)
Martin Záhumenský
(5)
Michal Konrád
(1)
Michal Kulik
(5)
MUDr. Igor Bukovský PhD.
(27)
Peter Bracho
(1)
Peter Pikovský
(2)
Peter Varga
(4)
Silvia Kollárová
(46)
Štefan Gašparík
(12)
Šuhajíci pri panvici
(12)
Vojto Artz
(7)
Recepty - Martin Korbelič
Fantastické cesnakové pagáčiky podľa šéfkuchára Martina Korbeliča
1. Najprv urobte kvások: Do vlažného mlieka rozmrvte droždie a pridajte cukor. Nechajte vzísť kvások. 2. Do misy dajte múku, soľ podľa chuti, olej a smotanu. Prilejte kvások a vypracujte hladké cesto. Nechajte ho kysnúť na teplom mieste 45 minút. 3. Vykysnuté cesto rozdeľte na 6 bochníčkov a nechajte ešte 15 minút podkysnúť. Potom každý vyvaľkajte na pomúčenej...
Treeclub bar & restaurant
VÍKENDOVÁ PONUKA 13.04. - 14.04. 2024
DONÁŠKA: 0950 332 332 Prajeme Vám dobrú chuť...
12.04.2024
19,9 M