Negroamaro IGP Salento Rosso 2017
8.4 / 10
10,80 €
Negroamaro IGP Salento Rosso 2017

TOP ponuka

Denné menu

Obedové menu

Trnava
1
14

On-line donáška






 


Recepty na Gastromenu.sk



Recepty - Vojto Artz
Vojto Artz

Vojto Artz recept  na Gastromenu.sk
Domáce šišky s malinami plnené lekvárom
Do vlažného mlieka rozmrvte droždie, pridajte cukor a nechajte vzísť kvások. Do väčšej misy nalejte kvások a všetky ostatné suroviny. Vymieste hladké vláčne cesto (múku ešte prípadne pridajte podľa potreby) a nechajte kysnúť aspoň 45 minút. Vykysnuté cesto rozvaľkajte a vykrajujte krúžky. Aj tie nechajte ešte aspoň 30 minút podkysnúť. Šišky smažte do zlatista...

Vojto Artz recept  na Gastromenu.sk
Králičie stehno s krupotom z medvedieho cesnaku
Na rezančeky nakrájanú šalotku spolu s čiernym korením orestujeme na malom množstve výpeku z konfitovania, zastrekneme vínom, kuracím vývarom a pridáme demi-glace (nemusí byť). Pozvoľna zvaríme a odstránime povrchové bielkoviny. Dosolíme, pridáme bazalku, listový petržlen a necháme lúhovať. Nakoniec šťavu precedíme. Krúpy prepláchneme niekoľkokrát vo vode a potom...

Vojto Artz recept  na Gastromenu.sk
Krupicové flameri s jogurtovou omáčkou
Do kastrólika s mliekom nalámeme čokoládu, ochutíme štipkou soli, cukrom (80g), čerstvou vanilkou a privedieme k varu. Postupne prisypeme krupičku a miešame. Vznikne nám hustá kaša, ktorú miešame 2 minúty. Za občasného miešania ju schladíme, tak aby ostala vláčna. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a vmiešame do kaše. Pripravíme si silikónovú formu na mufiny, na ktorej...

Vojto Artz recept  na Gastromenu.sk
Kulajda
1. Z polovice masla a múky pripravíme svetlú zásmažku, zalejeme ju vývarom, rozšľaháme, ochutíme soľou, drvenou rascou a povaríme 20 minút. Olúpané očistené zemiaky nakrájame na kocky a pridáme do polievky. Varíme ich domäkka. 2. Ku koncu varu pridáme mlieko, kôpor a na masle restované nakrájané huby (ak použijeme sušené huby, tak ich vkladáme namočené do...

Vojto Artz recept  na Gastromenu.sk
Paella Mista Mediterranea
<b>1.</b> Kuracie stehná vykostíme a zbavíme kože. Tak isto spracujeme rybu a očistíme plody mora. Z kože, skeletov a pancierov pripravíme vývar na prípravu ryže. <b>2.</b> Vo veľkej panvici opražíme na troške olivového oleja na drobné kúsky nakrájané chorizo a kuracie stehná nakrájané na menšie sústa. Pridáme nakrájanú cibuľu a cesnak a restujeme asi 3-4...

Vojto Artz recept  na Gastromenu.sk
Slivkový pšenovník s jogurtovo-makovou omáčkou
1. Pšeno prepláchneme niekoľkokrát horúcou vodou, aby sme ho zbavili horkosti. Potom ho zalejeme mliekom so štipkou soli a uvaríme na hustú kašu. 2. Do horúcej kaše vmiešame maslo, vanilku a za občasného premiešania necháme vychladnúť. Vmiešame nastrúhanú citrónovú kôru z umytého citróna, vyšľahané žĺtky a nakoniec vyšľahané bielky s cukrom. 3. Do...

Vojto Artz recept  na Gastromenu.sk
Syrovo-slaninový koláč s cibuľou
1. Najskôr pripravíme z droždia, cukru a trochy vlažnej vody kvások. Zmiešame ho s múkou a so soľou, prilejeme vodu a cesto dobre vypracujeme. Cesto necháme odpočinúť. 2. Cibuľu očistíme a nakrájame na tenké mesiačiky. Krátko orestujeme na masti. 3. Cesto rozvaľkáme na papieri na pečenie a uložíme na plech. Po celej ploche ho potrieme ochutenými paradajkami,...

Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Objednaj si od nás obedové menu ONLINE cez Gastromenu.sk. Z každej objednávky sa Ti odrátajú 3%. Tie Ti pribudnú ako tvoj nový kredit. Výšku nasporeného kreditu sleduj vo svojom...
20.09.2021
158 K


Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Zavítajte k nám na špeciálne menu, ktoré budeme podávať celý mesiac september. Menu, ktoré má nádych jesene, zostavené z chutných jedál z kačaciny. Kontaktovať nás môžte na...
19.09.2021
7,7 tis

Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Mesiac september už začal a spolu s ním začala aj naša nová víkendová ponuka. Ľahká polievočka a štyri možnosti na výber ako druhý chod. Táto ponuka platí každý víkend v mesiaci...
04.09.2021
463 K

Reštaurácia na Majeri
TOP ponuka Reštaurácia na Majeri
Objednaj si od nás v On-line donáške na Gastromenu.sk a ušetri 3 % z ceny. Z každej objednávky sa Ti vrátia peniaze vo forme kreditu. Výšku kreditu sleduj vo svojom užívateľskom profile...
12.07.2021
357 K