TOP ponuka

Trnava
1

Denné menu

Obedové menu

Trnava
11

On-line donáška






 


Recepty na Gastromenu.sk



Recepty - Luca Nucciarelli
Luca Nucciarelli

Luca Nucciarelli recept  na Gastromenu.sk
Cheesecake al caffè e amaretto
Do 22 cm formy na tortu uložíme papier na pečenie. Rozpučíme všetky piškóty do veľkej misky a zmiešame ich s maslom, ktoré sme si skôr vytiahli z chladničky. To aby malo krémovú konzistenciu. Keď máme piškóty s maslom poriadne zmiešané, dáme ich do formy a poutláčame ich rovnomerne do formy. Dáme na cca 15 minút do chladničky, aby maslo opäť stvrdlo a korpus získal...

Luca Nucciarelli recept  na Gastromenu.sk
Dusené hovädzie mäso na víne s kašou zo sladkých zemiakov, glazúrovanými šalotkami a čerstvými kvetmi z cukety
Na prudkom ohni rýchlo opečieme celý kus mäsa na panvici, v ktorej sme predhriali olej. Kým sa mäso opečie, pripravíme si zeleninu (cesnak, zeler, mrkva, cibuľa) - umyjeme, ošúpeme a nahrubo nakrájame. Odložíme mäso z panvice so všetkou šťavou (ktoré mäso zanechalo) a vložíme ho do nádoby, v ktorej ho neskôr upečieme v rúre. Medzitým si na panvici, kde sa...

Luca Nucciarelli recept  na Gastromenu.sk
Filetto di manzo
Našu receptúru začíname s prípravou mäsa, ktorá netrvá dlho. Ideálne je, ak po očistení mäsa vytvoríme, nazvime ich valčeky, ktoré obalíme slaninou. Necháme ich odpočinúť 2 hodiny v chladničke, ale predtým ich natesno stiahneme potravinárskou fóliou, aby sa proteíny v mäse pevne spojili. Budú tak lepšie držať pokope počas pečenia. Môžeme sa pustiť do cvikle,...

Luca Nucciarelli recept  na Gastromenu.sk
Timballo
Najskôr si pripravíme vývary: rybací zo zvyškov kreviet (hlavy a skelety) s trochou zeleniny. Druhý vývar (použijeme ho neskôr pri príprave cuketového krému) bude zo zeleniny a zvyškov cukiet. V obidvoch prípadoch použijeme olivový olej. Hneď ako budú vývary hotové, prejdeme k príprave cuketového krému. Pokrájame šalotku na malé kúsky a opražíme ju spolu s...