čo ti chýba na Gatromenu ?



Po novom sme začali už aj kvízovať - hraj o vstupenky na naj grilovačku

V dávnej, pradávnej dobe sme na Gastromenu.sk kvízovali. Po novom kvízujeme opäť! :-)) Ok. Pekne poporiadku. V minulosti Gastromenu.sk zaviedlo mnoho systémov, ktoré boli zaručenou...
10.05.2019   
» čítaj celý blog

Pečené írske hovädzie rebierko so zemiakovým fondantom, tekvicové pyré s pečenou cibuľkou a lahodnou parmezánovou penou

◾ Príprava hovädzieho rebra: Do pekáča vložíme rebro, mrkvu, zelerové stonky, cibuľu a bobkový list. Zalejeme zeleninovým vývarom a prikryté dusíme v rúre pri 160 °C približne 3,5...

Reštaurácia Bono

Bratislavská 15; 917 02 Trnava
Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk
Naša reštaurácia vás zaujme nie len interiérom, v ktorej poriadame spoločenské akcie ako sú rôzne rodinné oslavy, promócie, atď., ale...
» čekuj

V Trnave fičia raňajky. Vieš o tom?

Bude to Omeleta, Ham & eggs, alebo Panini? Tak to ti prezradí tento blog. A ešte ako začnem, skús si najprv prezrieť priložené fotografie a pripraviť sa tým ešte lepšie na túto tému...
28.04.2019   
» čítaj celý blog

Countryfest Bohunice 2019: Ani toto leto sa nudiť rozhodne nebudete

S príchodom leta sa v Jaslovských Bohuniciach uskutoční ďalší ročník obľúbeného country festivalu. Aj tento raz sa môžete tešiť na kvalitnú hudbu od domácich, ale aj zahraničných...
21.04.2019   
» čítaj celý blog

Párty na ktorú sa nezabúda - La Cantine

Je veľa spôsobov ako si zorganizovať svoju párty. Najdôležitejšie pre každého je aby jeho párty dopadla tak, že si ju pozvaní budú pamätať ešte niekoľko rokov. Však o to ide,...
13.04.2019   
» čítaj celý blog

Sleduj aj večerné menu na Gastromenu.sk

Už aj v tejto ponuke večerného menu si môžeš vybrať z jedál na Gastromenu.sk . Dlhoročná ponuka obedového menu je už niekoľko mesiacov rozšírená na ďalšie 3, a to ponuka...
09.04.2019   
» čítaj celý blog


Recepty na Gastromenu.sk


Kajuga beef
Toto je veľmi jednoduchý recept. Ono vlastne nejde o žiadne kúzlo. Je to vlastne vymyslené kvôli odrezkom zo sviečkovej. Predstav si, že máš celý kus krásnej sviečkovej a nakrájaš si z nej steaky. Zostane ti špička a niečo z palca. Čo s nimi? V tomto recepte ich takto jednoducho minieš a čo je najlepšie, že si uvaríš vynikajúce jedlo. Rýchlo a jednoducho, to je Kajuga beef.
Recept Kajuga beef na Gastromenu.sk

Potrebné suroviny na 1 porciu

  • 150 g. hovädzia sviečková
  • červená paprika
  • opražené mandľe
  • olej
  • sójová omáčka
  • chilli zázvorová omáčka
  • baby rímsky šalát
  • Postup prípravy

    Najprv orestujeme hovädziu sviečkovú, ktorú predtým nakrájame na rezance. Počas restovania hovädzej sviečkovej pridáme červenú papriku a mandle. Po orestovaní mäsa a papriky pridáme chilli zázvorovú omáčku a sójovú omáčku. Nakoniec vmiešame do jedla čerstvé listy baby rímskeho šalátu. Pri tomto recepte pozor na soľ. Ja som soľ vôbec nepoužil, vzhľadom na to že sójová omáčka je dostatočne slaná. A dokonca som nepoužil ani žiadne korenie. Takisto v chilli zázvorovej omáčke je korenia dosť a jej výrazná chuť dá jedlu potrebný šmrnc.