logo-www.gastromenu.sk

Tvoj portál do sveta gastronómie, relaxu, ubytovania a zábavy

Prihlásenie - klient



Reštaurácia Sessler

We love burgers v Reštaurácii Sessler

Komu chýbali naše We ❤️ burgers? Sme späť a máme pre teba NOVINKY Inšpirovaní priamo z USA ti ponúk...
» čekuj
Aktualizované: 17.01.2019
Restauracia-Sessler

Tenis café

Prijmeme pizzéra do nášho podniku

Prijmeme pizzéra, na TPP, výborný kolektív, robí sa dlhý a krátky týždeň od 9:00 do 22:00, plat 1.100,- € v ...
» čekuj
Aktualizované: 16.01.2019
Reštaurácia: Tenis café Reštaurácia: Tenis café Reštaurácia: Tenis café

Pub-Pizza-Restaurant Havran

Príjmeme brigádnika / brigádničku

Do našej reštaurácie Havran Pub príjmeme brigádnika / brigádničku na obsluhu. Bližšie informácie priamo u obsl...
» čekuj
Aktualizované: 16.01.2019
Pub-Pizza-Restaurant-Havran

Treeclub bar & restaurant

VALENTÍNSKA párty 16.2.2019

S priateľmi či s partnerom, neseďte doma a príďte sa zabaviť na VALENTÍNSKU párty!!! Naštartuje vás welcome d...
» čekuj
Aktualizované: 14.01.2019
Treeclub-bar--and--restaurant

Hotel Koliba

XVII. ročník Valentínskeho plesu

ktorý sa uskutoční v Hoteli Koliba 15.02.2019. Začiatok plesu je o 20:00 h. Počas plesu Vám budú hrať hudobné ...
» čekuj
Aktualizované: 14.01.2019
Hotel-Koliba



Blog Gastromenu.sk

Dobre urobený hotdog je výsadou kvalitného streetfood-u

Ja teraz trochu zaspomínam. Za čias "socíku" sme poznali len obyčajný párok v rohlíku.

A dokonca podával sa iba s horčicou.

Po prevrate k nám prišli prvé prúdy zmien, a už párok v rohlíku bol aj s kečupom. Nasledovala zmena názvu na hotdog, prišiel americký hotdog.

Anglické, alebo keď chceš aj americké názvy vystriedali tie slovenské.

Čo tým chcem povedať?

Ako sa volá párok v rohlíku nie je až tak dôležité, ale ako chutí!

(blog pokračuje ďalej)
Gumové rohlíky vystriedali chrumkavé, a z horčice a kečupu sú rôzne omáčky, ktoré zaujmú svojim výzorom a hlavne chuťou.

Zrazu máme v hot dogu aj šalát, niekde syr, a samozrejme rôznu zeleninu.

Čo je na tom najlepšie, môžeš si vybrať už aj vegetariánske, vegánske, bezlepkové, kde je aj braný dôraz na rôzne alergie a tak. Doba sa za dvadsaťpäť rokov zmenila, čo ja to vnímam.

(blog pokračuje ďalej)



Pozri aj prezentáciu bistra Saigon kde som ochutnal a odfotil tento hot dog.
Nechcem tým povedať, že za "socíku" boli nekvalitné jedlá alebo potraviny.

Ba koľko krát práve naopak!

Ty čo, ako to vnímaš ty?

Komentovať tento blog môžeš v mojom profile branislav.brezak na Instagrame.



A pozri aj fotogalériu Food Fest 2018 Trnava kde vzniklo niekoľko ďalších fotografií z tohoto vydareného festivalu.
Autor: Branislav Brežák Zdroj: Foto Branislav Brežák



Tvoj portál do sveta gastronómie, relaxu, ubytovania a zábavy



 

O nás

Kontakty Gastromenu.sk

Vstup pre klientov

 

 

 

Zostaň v spojení



Naši partneri
ranislav Brežák - Instagram  Vinotéky & vinárne  Trnava - Live  Lionel penzión

Webmaster: » WGM, s.r.o. - all rights reserved