logo-www.gastromenu.sk

Tvoj portál do sveta gastronómie, relaxu, ubytovania a zábavy

Kontakty Klient prihlásenie

Denné - obedové menu

Okres Trnava
Okres Topoľčany
Okres Bardejov

Donášková služba

Okres Trnava
Okres Topoľčany

Prezentácie

Gastromenu

Aktuálne akcie
Blog
Fotogaléria


Reštaurácia K&H

Štúrova 3; 919 04 Smolenice
Reštaurácia: Reštaurácia K&H na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia K&H na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia K&H na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia K&H na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia K&H na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia K&H na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia K&H na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia K&H na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia K&H na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia K&H na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia K&H na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia K&H na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia K&H na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia K&H na www.gastromenu.sk
Reštaurácia sa nachádza v centre Smoleníc, vedľa kultúrneho domu v zrekonštruovaných priestoroch s možnosťou v...
» čekuj

Blog

Kde sú ľudia, kde mám personál?

Po dvojmesačnom intenzívnom navštevovaní gastro prevádzok ponúkam môj pohľad o stave gastronómie v meste Trnava a jej okolia, čo sa týka pracovnej sily. Čiže ľudí, ktorí v tomto segmen...
09.11.2018 23:08:08
» čítaj ďalej

Reklama
Recepty
Kačací filet v citrónovo-pomarančovej kruste plnený marinovanou slivkou, preliaty hubovým glacé, drvený zemiak s plátkom husacej pečene
Prsia naplníme slivkami marinovanými v portskom víne, osolíme, okoreníme a necháme odležať v chladničke. Citrónovú a pomarančovú kôru nakrájame na malé kocky, pridáme strúhanku, vajcia a soľ a vypracujeme. Zmesou obalíme mäso a pečieme v rozpálenej rúre. Na tuku orestujeme nakrájanú cibuľu, z ktorej polovicu odoberieme. K jednej polovici pridáme hubovú zmes, trošku vody, demi glace a krátko povaríme. Do druhej polovice cibule dáme rozdrvené zemiaky a zľahka premiešame. Zemiaky podávame s filetami z kačacích pŕs, ktoré prelejeme hubovým glacé....
Reklama

Registrácia podniku - bezplatná prezentácia na www.gastromenu.sk
  • Táto registrácia je bezplatná.
  • Po uskutočnení registrácie budú Vami odoslané údaje skontorlované, spracované a prezentácia spustená.
  • Pri spustení prezentácie obdržíte meno a heslo pre vstup do rozhrania na jej ON-LINE spravovanie vrátane fotografií.
  • Pri registrácii teda nezabudnite uviesť kontaktný e-mail, prostredníctvom ktorého Vás aj budeme informovať o jej stave.
  • Všetky nevyhnutné údaje potrebné pre prezentáciu sú vo formulári označené Červeným, alebo Farebne kombinovaným písmom.
  •  
    Údaje o podniku:
    Názov podniku: Druh:
    Ulica číslo: Mesto/obec:
    PSČ: Okres:
    Poloha: Zodp.vedúci:
    E-mail: Telefón:
    Charakteristika podniku: ( budova, priestory, lokalita, história a.p.)
    Špeciálna ponuka podniku: ( čo špeciálne podnik ponúka, čím je iný ako ostatní ... )
    Možnosti okolia podniku: ( kultúra, turistika, šport, ...)
    Fotografie: ( Fotografie k prezentáci si spracujete po jej spustení )
     
    Jedlá: Ano: Nie: Nápoje: Ano: Nie:
     
    Denné menu: Ano: Nie: D.menu od-do: : - :
       D.menu telefón:
     
    Donáška: Ano: Nie: Donáška od-do: : - :
    Donáška info:  Donáška telefón:
     
    Návod:
    Pri priestoroch terasa a pre uzavretú spoločnosť ak ich je pre jeden podnik viac uvádzajte kapacitu len jedného najväčšieho priestoru. Podrobnosti ( kapacity ) a popis jednotlivých priestorov píste do ich popisu.
    Pri ubytovaní uvádzajte celkovú kapacitu a podrobnosti o izbách a inom, píšte do popisu.
    Sedenie vonku ( terasa ):  Ano: Nie: Kapacita:  osôb
    Popis terasy, podmienky ... :      
     
    Priestor pre uzavretú spoločnosť:  Ano: Nie: Kapacita:  osôb
    Popis priestoru, podmienky ... :      
     
    Ubytovanie:  Ano: Nie: Kapacita:  osôb
    Popis ubytovania, podmienky ... :      
     
    Wellness:  Ano: Nie: Kapacita:  osôb
    Popis wellness-u, podmienky ... :      
     
    Parkovanie automobil:  Ano: Nie: Kapacita:  miest
    Pri podniku: Do 50m. : Do 100m. : Do 150m. : Viac ako 150m. :
     
    Parkovanie autobus:  Ano: Nie: Kapacita:  miest
    Pri podniku: Do 50m. : Do 100m. : Do 150m. : Viac ako 150m. :
     
    Otváracie hodiny:
    Návod:
    "Ot." - otvorené   "Zat." - zatvorené   "N-S" - NonStop   "Obj." - na objednávku
    Pri možnostiach "Zat., "N-S.", "Obj.", nieje potrebné otváracie hodiny "vypisovať" . Ak má podnik otvorené napríklad do 24:00 označte možnosť "Ot." a v otváracích hodinách "do" nechajte 00:00 .
     
    Pondelok: Ot.  Zat.  N-S.  Obj.  Od - do: : - :
    Utorok: Ot.  Zat.  N-S.  Obj.  Od - do: : - :
    Steda: Ot.  Zat.  N-S.  Obj.  Od - do: : - :
    Štvrtok: Ot.  Zat.  N-S.  Obj.  Od - do: : - :
    Piatok: Ot.  Zat.  N-S.  Obj.  Od - do: : - :
    Sobota: Ot.  Zat.  N-S.  Obj.  Od - do: : - :
    Nedeľa: Ot.  Zat.  N-S.  Obj.  Od - do: : - :
     
     
    Prevádzkovateľ podniku - údaje o firme podľa obchodného registra:
    Firma: Meno Priez.:
    Ulica číslo: Mesto:
    PSČ: IČO:
    DIČ: (IČ DPH:)
    Funkčný e-mail: Telefón:
     
    Zodpovedná osoba: ( ak je iná ako vyššie uvedená, alebo oprávnená zastupovať vo veci registrácie podniku...)
    Meno Priez.:    
    Funkčný e-mail: Telefón:
     
     
     
    Poznámka... :
    Sem opíšte bezpečnostný kód:
    Registrovať podnik 
     


    Fotoalbum Gastromenu.sk

    Októberfest Trnava 2018

    Októberfest 2018, pivné špeciály až z Nemecka už aj v Trnave. Festival, ktorý naladil Trnavu na mníchovskú atmosféru. Čekni fotogalériu! :-) Foto Branislav Brežák. Sleduj môj Instagramový profil: branislav.brezak...
    » čekuj
    Aktualizované: 10.11.2018 00:06:30


    Tvoj portál do sveta gastronómie, relaxu, ubytovania a zábavy



     

    O nás

    Kontakty

    Vstup pre klientov

     

     

     

    Zostaň v spojení



    Naši partneri
    ranislav Brežák - Instagram  Vinotéky & vinárne  Trnava - Live  Lionel penzión

    Webmaster: » WGM, s.r.o. - all rights reserved