logo-www.gastromenu.sk
NÁJSŤ PODNIK NA GASTROMENU.SK:

www.gastromenu.sk - reštaurácie, denné menu, podniky..., ubytovanie, relax, zábava...

 
  

DENNÉ - OBEDOVÉ MENU

DONÁŠKOVÁ SLUŽBA

REKLAMA
RECEPTY
Jahňací chrbát v kukuričnej kruste zo zemiakovo–zázvorovým pyré
Jahňací chrbát s kosťou si pripravíme očistením kostí od kúskov mäsa a od blán a umyjeme pod tečúcou vodou. Hmotu, z ktorej budeme robiť krustu si pripravíme z kukuričnej strúhanky, posekaných tekvicových zrniek, horčice, soli, tymianu a mierne vyšľahaného vaječného bielka tak, že všetky ingrediencie zmiešame. Do vyšľahaného vajíčka pridáme solamyl a takto pripravenou zmesou potrieme časť mäsa, na ktorú chceme vytvoriť krustu a následne celý kus mäsa mierne posolíme. Zo zmesi na krustu si vyformujeme tenký plátok a priložíme ho na mäso potreté vajcom a solamylom. Mäso položíme na mierne pomastený plech a pečieme v konvektomate na kombinácii 160oC približne 13 minút, pričom sa môže dĺžka pečenia meniť podľa veľkosti mäsa. Po upečení necháme mäso mierne ochladnúť a nakrájame ho. Zemiakovo – zázvorové pyré Zemiakové pyré so zázvorom pripravíme zo zemiakov, ktoré očistíme, nakrájame a uvaríme v osolenej vode. Z 33% smotany, masla, najemno nakrájanej šalotky, nadrobno nakrájanej vňate z mladej cibuľky, nadrobno nakrájanej čerstvej pažítky, nastrúhaného zázvoru, soli a bieleho korenia pripravíme hmotu, ktorú pridáme do zemiakového pyré pripraveného z uvarených zemiakov. Restovaný kaleráb s tekvicovými jadrami Jarný kaleráb očistíme, umyjeme pod tečúcou vodou a nakrájame na tenké rezance. Mierne ho predvaríme v osolenej vode. Kaleráb scedíme, na panvici si roztopíme maslo, orestujeme na ňom kaleráb, ku ktorému pridáme na drobné kúsky rozsekané tekvicové jadrá. Pridáme med a dosolíme podľa chuti. Vínová redukcia Z cibule a koreňovej zeleniny si pripravíme tmavý zeleninový základ, zalejeme ho vopred pripraveným vývarom z hovädzích kostí a zredukujeme na polovičný objem. Pridáme víno, kúsky tymianu a opäť redukujeme. Keď sa omáčka zredukuje na požadovaný objem, precedíme ju cez husté cedidlo. Podľa potreby pridáme soľ. Recept z finále Junior Nowaco Cup 2009/2010....
REKLAMA
Super tepovanie 0948 888 543
Salón Lusinda - Kaderníctvo, masáže, pedikúra

Pribinova 1; 955 01 Topoľčany;   » mapa
» charakteristika  | » naša ponuka

  • Naša ponuka
    V letných mesiacoch je reštaurácia klimatizovaná. Pochutnať si môžete na širokom spektre jedál a špecialít typických len pre našu reštauráciu. Naša ponuka je rozšírená aj o Denne Menu,Pizzu,Cestoviny a Salaty. Aj na ROZVOZ ktory je ZDARMA !!!
    Okrem klasických reštauračných služieb Vám ponúkame aj možnosť usporiadania rôznych spoločenských a rodinných akcií (svadby, promócie, krstiny, oslavy narodenín, recepcie, firemné prezentácie...)
  •  
     
    O podniku :
    Reštaurácia
    Lokalita: centrum TO
    Telefón: 0915 425 786, www.alfredo.sk
    Rezervácie: 0908 484 882, 0948 634 500
    Donáška: 0908 484 882, 0948 634 500
    Z.vedúci: peter pospisil
    E-mail: » posponaj@azet.sk
    Otváracie hodiny:
    Pondelok
    Utorok
    Streda
    Štvrtok
    Piatok
    Sobota
    Nedeľa
    09:00 - 24:00
    09:00 - 24:00
    09:00 - 24:00
    09:00 - 24:00
    09:00 - 02:00
    10:00 - 02:00
    11:00 - 24:00
    Ponuka :
    - Denné menu
     
    Možnosti :

    Parkovanie automobilom
    Kapacita: 15
    Pri podniku
    Parkovanie autobusom
    Kapacita: neuvedená
    Do 50m od podniku
     
    Priestory pre uzavretú spoločnosť Kapacita: 40
    Ako priestor pre uzavretú spoločnosť môžete využiť samostatný oddelený nefajciarsky priestor reštaurácie s kapacitou 40 hostí,alebo salonik s kapacitou 16 hosti, prípadne po dohode sa dá uzatvoriť priestor celej reštaurácie s kapacitou 100 hostí. Podmienky treba dohodnúť osobne, prípadne telefonicky na t.č.: 0915 425 786
     
     
     
    www.lionel.sk
    Partneri - www.gastromenu.sk
    Sport Academy Vratna Slovakia.jpg  Vinotéky & vinárne  Trnava - Live  WGM, s.r.o.  Instagram - Branislav Brežák 
     
     
     » Vstup pre klientov | » Vstup pre E-shop predajcov   Webmaster: » WGM, s.r.o. - all rights reserved