logo-www.gastromenu.sk
NÁJSŤ PODNIK NA GASTROMENU.SK:

www.gastromenu.sk - reštaurácie, denné menu, podniky..., ubytovanie, relax, zábava...

 
  

DENNÉ - OBEDOVÉ MENU

DONÁŠKOVÁ SLUŽBA

REKLAMA
RECEPTY
Lahodný írsky dezert v škrupinke z jemnej čokolády
Smotanová pena: Smotanu a 1 vajce zahrievame a šľaháme 10 minút pri teplote 70 °C. Do vyšľahanej hmoty pridáme bielu čokoládu a kávu, šľaháme bez ohrevu, pokým sa hmota nespojí. Hmotu dáme zachladiť. Parížska poleva: Parížsku polevu si pripravíme roztopením bielej čokolády vo vodnom kúpeli (40 °C), do kondenzovaného nesladeného mlieka pridáme instantnú kávu a zľahka zmiešame s rozpustenou čokoládou. Korpus: Časť cukru vyšľaháme s bielkami, druhú časť vyšľaháme so žĺtkami, pridáme dužinu z vanilkového struku, potom pridáme zmäknuté maslo a pomaly vlievame rozpustenú tmavú čokoládu. Bielkový sneh zľahka vmiešame k žĺtkovej hmote. Nakoniec pridáme preosiatu múku s práškom do pečiva a zomletými mandľami. Hmotu na korpus rozotrieme na plech pokrytý papierom na pečenie a pečieme 10 – 12 minút pri teplote 200 °C. Po upečení a vychladnutí rozkrájame korpus na požadované tvary (podľa foriem). Silikónovú formu zvolených varov vylejeme natemperovanou tmavou čokoládou a necháme zatuhnúť. Po zatuhnutí škrupinky opatrne vyberieme z foriem. Cukrárskym vrecúškom plníme škrupinky smotanovou penou a prekryjeme navlhčeným korpusom s whisky. Mierne pritlačíme a dáme zatuhnúť. Po zatuhnutí preložíme dezert na tanier. Parížsku polevu vložíme do sklenenej nádoby spolu s rozvarenými na krém upravenými nektárinkami....
REKLAMA
Super tepovanie 0948 888 543
Salón Lusinda - Kaderníctvo, masáže, pedikúra

Trojičné námestie 11; 917 01 Trnava;   » mapa
» charakteristika

  • Charakteristika
    Podnik sa nachádza priamo v centre mesta na Trojičnom námestí v pivničných priestoroch. Medzi budovami ROH a ORANGE(zelený dom)
    Kaviareň HISTORY cafe bar je v tej istej budove na prízemí . Pizzeria a café sú prechodné vo vnútri buovy.
  •  
     
    O podniku :
    Reštaurácia
    Lokalita: centrum TT
    Telefón: 033 551 40 88 , 0908 719 385 , 0905 445 397
    Rezervácie: 033 551 40 88
    Z.vedúci: Andrej Svatík, Rastislav Gašparovič
    E-mail: » pizzeriahistory@azet.sk
    Otváracie hodiny:
    Pondelok
    Utorok
    Streda
    Štvrtok
    Piatok
    Sobota
    Nedeľa
    11:00 - 23:00
    11:00 - 23:00
    11:00 - 23:00
    11:00 - 23:00
    11:00 - 04:00
    11:00 - 04:00
    ZATVORENÉ
    Ponuka :
    - Jedlá
    - Nápoje
     
    Možnosti :

    Parkovanie automobilom
    Kapacita: neuvedená
    Do 50m od podniku
    Parkovanie autobusom
    Kapacita: neuvedená
    Do 150m od podniku
     
    Sedenie vonku (terasa) Kapacita: 70
     
    Priestory pre uzavretú spoločnosť Kapacita: 100
    Pri rôznych slávnostných príležitostiach a oslavách priravujeme rôzne druhy studených mís a dezertov. Objednávku treba nahlásiť vopred na telefónnych číslach 0335514088 alebo priamo v našom podniku.
     
     
     
    www.lionel.sk
    Partneri - www.gastromenu.sk
    Sport Academy Vratna Slovakia.jpg  Vinotéky & vinárne  Trnava - Live  WGM, s.r.o.  www.doubleagency.sk 
     
     
     » Vstup pre klientov | » Vstup pre E-shop predajcov   Webmaster: » WGM, s.r.o. - all rights reserved
    Countryfest Bohunice 2017
    Countryfest Bohunice 2017