NÁJSŤ PODNIK NA GASTROMENU.SK:
 
DENNÉ - OBEDOVÉ MENU
REKLAMA
 Prestieranie, dekorácie, potreby pre podniky aj domácnosť
RECEPTY
Údené a bravčové mäso vložíme do horúcej vody a uvaríme takmer domäkka. Kým varíme mäso namočíme sušené huby do vlažnej vody, pokrájame kapustu a nadrobno cibuľu. Keď je mäso takmer uvarené pridáme kapustu, cibuľu, feferónku, odkvapkané huby, sušené slivky, bobkový list, čierne a nové korenie a spolu varíme, kým je mäso dovarené. Medzitým si v studenej vode (cca. 2dl) rozmiešame asi 1 polievkovú lyžicu lahôdkovej a podľa chuti pikantnej gulášovej pasty, nakrájame na kocky slaninu a na kolieska klobásu. Keď je mäso dovarené, vyberieme ho, pokrájame na kocky a vrátime späť do kapusty. Vyškvaríme slaninu, pridáme klobásu, krátko osmažíme. Dáme dolu zo šporáka a zasypeme sladkou červenou paprikou, premiešame, zalejeme gulášovou pastou, a znova na miernom ohni za stáleho miešania necháme prevrieť a zmes pridáme do kapusty. Ak je treba všetko dosolíme vegetou, resp. soľou a pred dovarením pridáme majorán. Ak varíme kapustu na okamžitú konzumáciu, nakoniec prilejeme smotanu zatrepanú troškou hrubej múky a ešte krátko povaríme. Ak budeme kapustu konzumovať viac dní, smotanu pridáme až priamo do taniera. ... viac
Reštaurácia Nikol

ul. M. Rázusa; 955 01 Topoľčany;
» charakteristika  | » naša ponuka

  • Naša ponuka
    Ponúkame Vám tieto služby: svadobné hostiny, prvé sväté prijímanie, krstiny, birmovky, promócie, smútočné posedenia, absolventské výročia, jubilejné výročia, príležitostné stretnutia, školenia, catering, zabezpečenie jedál mimo priestorov reštaurácie aj s personálom podľa dohody. Rozvoz obedového menu do okolitých firiem. Sme typický svojou neformálnou atmosférou ako miesto, kde sa radi stretnú a zabavia priatelia. Pochutnať si môžete na typických slovenských jedlách a pripravujeme aj pizzu. Samozrejmosťou sú sezónne husacie a zabíjačkové hody.
  •  
     
     
     
     
     
     
     
    O podniku :
    Reštaurácia
    Lokalita: mimo centra TO
    Telefón: 038/ 532 10 74
    Rezervácie: 038/ 532 10 74
    Z.vedúci: Miroslav Porubský
    E-mail: » restauracianikol@restauracianikol.sk
    Otváracie hodiny:
    Pondelok
    Utorok
    Streda
    Štvrtok
    Piatok
    Sobota
    Nedeľa
    10:00 - 15:00
    10:00 - 15:00
    10:00 - 15:00
    10:00 - 15:00
    10:00 - 15:00
    Na objednávku
    Na objednávku
    Ponuka :
    - Denné menu
     
    Možnosti :

    Parkovanie automobilom
    Kapacita: neuvedená
    Pri podniku
    Parkovanie autobusom
    Kapacita: neuvedená
    Pri podniku
     
    Sedenie vonku (terasa) Kapacita: 20
    Terasa je prekrytá pevnou strechou.
     
     
     
    Priestory pre uzavretú spoločnosť Kapacita: 60
    - priestor na poschodí - tzv. galéria s kapacitou 20 hostí
    - v prípade záujmu je možné uzavrieť priestor celého podniku s kapacitou 60 hostí aj s tanečným parketom
     
     
     
     
     
     
     
    Partneri - www.gastromenu.sk
     Sport Academy Vratna Slovakia.jpg    Vinotéky & vinárne    Trnava - Live    InfoGlobe.sk    WGM, s.r.o.   www.doubleagency.sk  
     
     
     » Vstup pre klientov | » Vstup pre E-shop predajcov   Webmaster: » WGM, s.r.o. - all rights reserved