NÁJSŤ PODNIK NA GASTROMENU.SK:
 
DENNÉ - OBEDOVÉ MENU
REKLAMA
 Prestieranie, dekorácie, potreby pre podniky aj domácnosť
RECEPTY
Srnčie karé odblaníme a nakrájame na medajlónky. Okoreníme korením na divinu potrieme olejom a necháme odležať prikryté v chladničke asi 4 hod. Husaciu pečeň opečieme prudko z oboch strán na jednej panvici a na druhej panvici opečieme srnčie medajlónky, ktoré solíme počas tepelnej úpravy. Do výpeku z husacej pečene vložíme na drobno nakrájanú cibuľku a maslo, ktorú prudko opražíme do zlatista, potom vložíme kuriatka a všetko krátko orestujeme. Do druhej panvice pridáme plátok masla, trochu vývaru a sušených brusníc. Krátko spolu podusíme a pridáme demmi glacé. Uvarené zemiaky rozdrvíme, vložíme do nádoby s orestovaným pórom a podávame spolu s pripraveným mäskom.... viac

Warning: require(td_home.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/eb003600/www_root/index.php on line 416

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'td_home.php' (include_path='.:/usr/share/pear/') in /home/eb003600/www_root/index.php on line 416