NÁJSŤ PODNIK NA GASTROMENU.SK:
 
DENNÉ - OBEDOVÉ MENU
REKLAMA
 Prestieranie, dekorácie, potreby pre podniky aj domácnosť
RECEPTY
Hovädziu sviečkovú - steak o hmotnosti 200 g. vložíme do nádoby, potrieme olejom a necháme odležať 24 hodín. Steak grilujeme na grile alebo panvici pri teplote 220 C° asi 3 až 4 minúty z každej strany. Hotový steak odložíme, pridáme mix zeleninu, ktorú prudko orestujeme a dochutíme. Podávame s opečeným jablkom, šampiňónmi a bbq. omáčkou. ... viac

Warning: require(td_home.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/eb003600/www_root/index.php on line 416

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'td_home.php' (include_path='.:/usr/share/pear/') in /home/eb003600/www_root/index.php on line 416