NÁJSŤ PODNIK NA GASTROMENU.SK:
 
DENNÉ - OBEDOVÉ MENU
REKLAMA
 Prestieranie, dekorácie, potreby pre podniky aj domácnosť
RECEPTY
Bravčovú panenku odblaníme a necháme v celku, osolíme a okoreníme hrubozrným korením. Opekáme na rozpálenej panvici zo vštkých strán asi 13 minút pri teplote 160 C°. Hotovú panenku vyberieme, do výpeku pridáme maslo, speníme cibuľku a vložíme pripravené huby. Všetko podusíme a prípadne zahustíme škrobom. Hotové jedlo dodekorujeme cibuľkou a ako prílohu použijeme pečené zemiaky.... viac

Warning: require(td_home.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/eb003600/www_root/index.php on line 416

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'td_home.php' (include_path='.:/usr/share/pear/') in /home/eb003600/www_root/index.php on line 416