NÁJSŤ PODNIK NA GASTROMENU.SK:
 
DENNÉ - OBEDOVÉ MENU
DONÁŠKOVÁ SLUŽBA
REKLAMA
 Prestieranie, dekorácie, potreby pre podniky aj domácnosť
RECEPTY
Jahňacie kotletky si deň vopred vložíme do marinády, ktorú pripravíme z oleja, čerstvých byliniek a soli. Hovädziu sviečkovú rozrežeme na pláty, naplníme orestovanými pistáciami a kuriatkami, pridáme na plátky nakrájanú husaciu pečeň. Okoreníme, zviažeme do rolky, potrieme vajíčkom a obalíme v čiernom sezame. Pečieme v rozpálenej rúre. Jahňacie kotlety sprudka opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji. Uvarené zemiaky vymiešame na pyré, ktoré podávame zapečené syrom camembert a vrstvou uduseného špenátu. Cibuľku nakrájame na tenké kolieska, obalíme v hladkej múke, štipke cukru a skaramelizujeme spolu s tukom na panvičke. Cibuľku ukladáme do tvaru košíčka, ktorý plníme pareným lotosovým koreňom. Hotové jedlo podávame s krémovou bylinkovou omáčkou, sušenou šunkou jamon serrano a základnou hnedou omáčkou ochutenou zeleným korením a koňakom Remy Martin.... viac

Warning: require(td_home.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/eb003600/www_root/index.php on line 439

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'td_home.php' (include_path='.:/usr/share/pear/') in /home/eb003600/www_root/index.php on line 439