NÁJSŤ PODNIK NA GASTROMENU.SK:
 
DENNÉ - OBEDOVÉ MENU
REKLAMA
 Prestieranie, dekorácie, potreby pre podniky aj domácnosť
RECEPTY
Údené a bravčové mäso vložíme do horúcej vody a uvaríme takmer domäkka. Kým varíme mäso namočíme sušené huby do vlažnej vody, pokrájame kapustu a nadrobno cibuľu. Keď je mäso takmer uvarené pridáme kapustu, cibuľu, feferónku, odkvapkané huby, sušené slivky, bobkový list, čierne a nové korenie a spolu varíme, kým je mäso dovarené. Medzitým si v studenej vode (cca. 2dl) rozmiešame asi 1 polievkovú lyžicu lahôdkovej a podľa chuti pikantnej gulášovej pasty, nakrájame na kocky slaninu a na kolieska klobásu. Keď je mäso dovarené, vyberieme ho, pokrájame na kocky a vrátime späť do kapusty. Vyškvaríme slaninu, pridáme klobásu, krátko osmažíme. Dáme dolu zo šporáka a zasypeme sladkou červenou paprikou, premiešame, zalejeme gulášovou pastou, a znova na miernom ohni za stáleho miešania necháme prevrieť a zmes pridáme do kapusty. Ak je treba všetko dosolíme vegetou, resp. soľou a pred dovarením pridáme majorán. Ak varíme kapustu na okamžitú konzumáciu, nakoniec prilejeme smotanu zatrepanú troškou hrubej múky a ešte krátko povaríme. Ak budeme kapustu konzumovať viac dní, smotanu pridáme až priamo do taniera. ... viac

Warning: require(td_home.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/eb003600/www_root/index.php on line 416

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'td_home.php' (include_path='.:/usr/share/pear/') in /home/eb003600/www_root/index.php on line 416